IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
Nikitutza82
post Feb 2 2008, 09:29 PM
Post #471

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,452

QUOTE(dana1 @ Jan 16 2008, 11:25 AM) *
Doamne, fetelor, nu stiu ce sa mai ma fac! Eu mereu am probleme, parca nu mai scap! M-am trezit azi cu o iritatie ingrozitoare, tenul e uscat, rosu, iar pe obrazul drept mi-au aparut niste cosuri cam naspa! Eu chiar nu stiu ce produse pt ten sa mai folosesc! Am folosit atatea si uite unde am ajuns. Nici o crema nu ma ajuta si pe mine (ultimile, effaclar si effaclar k mi-au uscat ingrozitor tenul, acum am revenit tot la bioderma si tot asa uscat e). Am aplicat si crema cicalfate...care e pt ten intolerant, cu iritatii si degeaba. Ce sa mai zic ca dianele si roacutane (care iau de 5 luni si jumatate nu ma ajuta nici astea). Si am avut si zile cand eram mai bine (si credeam ca sunt pe drumul cel bun). Sunt asa deprimata azi.....cred ca nu voi scapa niciodata de acneea asta...si parca am si obosit sa lupt cu ea...si atatia bani am dat pe creme si pastile....si degeaba.... Ma intreb ce o avea organismul meu de nu ma vindec....Cred ca tot v-am plictisit...Va pup

parerea mea e ca tu trebuie sa te duci la dermatolog si sa te dai cu ce zice el nu cu ce zic fetele pe forum. ai vazut eu???? nu am urmat decat sfaturile medicului si acum sunt bine. esti constienta ca o fata de bebe nu o sa ai...dar mai bine decat inainte de tratament.....eu am constatat ca am fost proasta si ca ma puteam face bine de mult timp inainte DOAR DACA mergeam de atunci la medic!!!! si m-am ds la medic la sfatul tau stii asta!!!! lasa astea cu "ce zic fetele"...medicul e SEF.

te pup va pup si succes
Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post Feb 9 2008, 03:12 PM
Post #472

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Va recomand sa cititi in nr. din februarie al revistei Tango , la pagina 166 , articolul referitor la "sinuciderile" provocate de Roaccutane.

+Quote Post
codrina
post Feb 9 2008, 07:22 PM
Post #473

Contaminat
*

Member No.: 3,258

buna fetelor
Si eu fac tratament cu roaccutane, am terminat a 2-a luna, prima luna am luat 30 mg/zi, a doua luna 20mg/ pe zi si acum a 3-a luna tot 20 mg/luna. acneea mea e un pic ...mai ciudata, sunt mici umflaturi albe, nu au cap cu puroi, sunt ca niste denivelari ale pielii, pe barbie, sub barbie, in jurul gurii.doctorita le spune acnee chistica. am facut tratament cu retin-a 1 an jumate- doi, nu mai stiu exact, dar nu mi-au disparut.acum doctorita mi-a dat roaccutane. deocamdata nu vad absolut nicio imbunatatire.am fost sa-mi prescrie tratamentul pt luna a3a si doctorita era cam nemultumita de rezultate(de absenta lor mai bine zis), si mi-a spus sa merg cu ea la un chirurg plastician sa ma vada si sa ne zica daca m-ar ajuta dermabraziunea.acuma, in prospect scrie clar ca nu e voie sa se faca asa ceva cel putin 5-6 luni dupa incheierea tratamentului, in nici un caz nu in timpul tratamentului.nu prea stiu ce sa fac, probabil ca o sa merg sa ma vada, dar in nici un caz n-o sa-i las sa-mi faca dermabraziune. voi ce ziceti?
si mai am o problema care ma deranjeaza foarte foarte tare:cred ca am un inceput de cuperoza declansat de roaccutane.bineinteles ca doctorita a zis ca nu vede nimic si ca-mi imaginez, dar se vede f clar.oricum, de 2 saptamani iau detralex si ma fac cu diroseal de la avene, dar nu vad nicio imbunatatire, din contra...sunt foarte speriata, nici acneea nu mi se duce, fac si cuperoza....ce sa fac???cum sa scap de cuperoza asta care incepe?

This post has been edited by codrina: Feb 9 2008, 07:24 PM

+Quote Post
Pastelata
post Feb 10 2008, 02:36 PM
Post #474

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Laryss_A, despre ce e vorba?:-? (nu am revista)
Faza cu sinuciderile generate de roaccutane e falsa,nu?

+Quote Post
mari80
post Feb 10 2008, 04:58 PM
Post #475

Contaminat
*

Member No.: 3,264

Buna!Ma alatur grupului de sustinere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am folosit Roaccutane din iunie 2005 pana in iunie 2006 ,nu am avut nicio problema de sanatate,am inceput luand cate 4 pastile /zi,primele 4 luni apoi medicul a inceput sa mi le scada pana am ajuns la o zi da una nu,ca reactii adverse au fost buzele si pielea foarte uscate si foarte multe cosuri la inceput care in timp au disparut,de cand am terminat tratamentul nu am mai avut probleme cu tenul,insa mi-au ramas niste cicatrici pentru care medicul mi-a spus sa folosesc Retin A si in timp o sa dispara ,dar inca mai am ceva urme.....voi stiti altceva care sa ajute pentru cicatrici?

+Quote Post
Laryss_A
post Feb 10 2008, 04:58 PM
Post #476

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Da (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Si chiar daca e sa admitem ca nu e complet falsa este oricum , extrem de relativa.

+Quote Post
alex18
post Feb 15 2008, 12:34 AM
Post #477

Contaminat
*

Member No.: 3,300

QUOTE(Cosmin @ Jan 23 2007, 05:43 PM) *
Buna fetelor. Haideti sa va impartasesc si reactiile/efectele pe care le-a avut Sotret la mine.

Am 4 luni de cand il iau . O pastila de 20 mg pe zi. La inceput nu pot sa spun ca aveam o acnee severa, dar aveam o piele ff grasa si se inflama f repede (nu am reusit sa tratez infectiile cu nici un antibiotic ,dupa 1-2 saptamani revenea problema). Dupa 2-3 saptamani tot ma asteptam sa se accentueze (cum scrie si in prospect) , insa nu s-a intamplat. Pielea s-a uscat cam intr-o luna (nu este groaznic de uscata cum se spune, doar ca mai trebuie hidratata din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) . Acum mai iese cate o "chestie" prin jurul buzelor, dar asta pentru ca sunt putin crapate si normal..se mai inflameaza zona. In rest, nimic .. Daca inainte nu puteam sa ma barbieresc fara sa mi se inflameze fata , acum nu mai am probleme (a fost nasol tare sa stau cu barba de 1 cm 1 an de zile). Efectele celelalte..

-Ochii sunt putin mai sensibili , mai uscati decat in mod normal (nici vorba de pierderi spontane ale vederii de noapte sau pe timp de zi)

-Buzele (atentie) - aici e problema. trebuie folosit un strugurel/crema cam la 2-3 ore.. altfel se crapa intr-o singura zi pana la sange.

-Stari depresive.. nu mai mult decat de obicei. poate doar o usoara irascibilitate in primele 2 luni de tratament.

-Probleme de impotenta cum se mai zvoneste .. nu am avut.

-A scazut colesterolul protectiv ("benefic") si a crescut cel "nu atat de benefic" . Dar nu in limite alarmante.

-Creste intr-adevar trigliceridele putin mai alert. Da o usoara senzatie de greata cand mananc ceva mai gras sau cand abuzez de alcool ocazional (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In rest, astept intrebari daca mai are cineva nelamuriri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pot consuma alcool dak folosesc roaccutane?am un majorat si imi este frica sa beau

+Quote Post
Diana.
post Feb 15 2008, 12:49 AM
Post #478

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pe prospect ce zice, Alex?
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

Din cite vaz eu, mai bine nu bei; roaccutane-ul este recomandat sub stricta supraveghere medicala celor care au probleme cu ficatul, rinichii; deci ataca ficatul; iar alcoolul trece prin ficat ... Mai bine stai cuminte la majoratul cu pricina.

+Quote Post
barbarella
post Feb 20 2008, 01:31 AM
Post #479

Contaminat
*

Member No.: 2,351

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) voi ce anticonceptionale folositi in timpul tratamentului cu roaccutane? mie mi-a dat dermatologul diane, am apucat sa iau o luna, si cand m-am dus la el la control mi-a trantit roaccutanele si a zis sa continui si cu diane (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) m-am gandit ca e normal sa le iau impreuna pana am vorbit cu o farmacista si ea mi-a zis ca sunt prea puternice pentru ficat. dar dermatologul zice ca "lucreaza mai bine amandoua". nu stiu ce sa fac. deja iau diane de 3 luni, si mi se pare ca roaccutane e suficient de puternic de unul singur(si periculos). oare ce sa fac? va rog sa ma ajutati, ca eu nu mai am incredere in dermatologul asta:(.

+Quote Post
dana1
post Feb 20 2008, 07:57 AM
Post #480

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

QUOTE(barbarella @ Feb 20 2008, 01:31 AM) *
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) voi ce anticonceptionale folositi in timpul tratamentului cu roaccutane?

Si mie tot diane mi-a zis sa folosesc (am deja 5 luni de tratament). Stiu ca-s prea puternice pt ficat in combinatie si cu roaccutane, dar nici nu as vrea sa renunt la diane pt ca am inteles ca dupa intreruperea anticonceptionalelor acneea revine chiar intr-o forma mai grava. Stiu ca nu e asta o solutie....pt ca nu putem lua la nesfarsit.....dar pt moment mi-e bine si nu renunt. Ma gandeam.....o sa consult si dermatologul...dupa o perioada daca as putea schimba dianele cu yasmin..care sunt un pic mai usoare.....sa vedem ce o sa zica.

+Quote Post

84 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 11:17 PM