IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
barbarella
post Feb 20 2008, 06:38 PM
Post #481

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,351

QUOTE(dana1 @ Feb 20 2008, 07:57 AM) *
Si mie tot diane mi-a zis sa folosesc (am deja 5 luni de tratament). Stiu ca-s prea puternice pt ficat in combinatie si cu roaccutane, dar nici nu as vrea sa renunt la diane pt ca am inteles ca dupa intreruperea anticonceptionalelor acneea revine chiar intr-o forma mai grava. Stiu ca nu e asta o solutie....pt ca nu putem lua la nesfarsit.....dar pt moment mi-e bine si nu renunt. Ma gandeam.....o sa consult si dermatologul...dupa o perioada daca as putea schimba dianele cu yasmin..care sunt un pic mai usoare.....sa vedem ce o sa zica.

dana, mie mi-a zis dermatologul ca dupa ce renunti la anticonceptionale se pastreaza efectul pentru o perioada(adica nu se inrautateste nimic). si mai am o intrebare pentru toti cei care iau roaccutane: medicamentul asta e recomandat doar celor cu acnee chistica, sau si acneei ce nu dispare cu alte tratamente(cum ar fi creme si lotiuni)? pentru ca eu zic ca nu am acnee chistica, si cu toate acestea dermatologul mi-a prescris roaccutane (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu am citit acum niste pareri legate de roaccutane si m-am ingrozit, ziceau ceva de distrugerea neuronilor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mi-e teama sa nu aiba efecte pe viata! eu vreau sa imi fac niste teste, dar sunt sigura ca dermatologul o sa spuna ca nu e cazul. ce fel de teste trebuie facute, ca eu le fac indiferent de ce zice doctorul? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si in privinta yasmin, am auzit ca se poate sa aiba efecte secundare mult mai puternice ca diane, chiar daca au concentratie mai mica de hormoni
Go to the top of the page

+Quote Post
georgy_georgy
post Feb 21 2008, 10:27 PM
Post #482

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,511

mie nu mi-a dat sa iau anticonceptionale:-??...iar roacc eu stiu ca se va celor cu acnee grava ...carora nu le-a trecut cu nimic...cum sunt eu in cazul de fata am incercat de toate si degeaba numai roacc m-a scapat ...sper sa fie mult mai bine...si mie frica de mor sa nu recidiveze nu as mai suporta sa ma mai vad din nou cu cosurile alea mari si dureroase

+Quote Post
alyna07
post Feb 26 2008, 03:32 PM
Post #483

Tratabil
**

Member No.: 2,230

hello! long time no "see" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cum sunteti feteloor? eu sunt cam la fel ca si acum o luna, nu am decat cate un cos pe fata, dar urmele de la cosuri imi trec foarte greu.. am observat ca mi-au ramas si mici gaurele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) m-as duce cate 6 min la solar cam tot la 2 saptamani, oare m-as arde?:-s ca ma gandesc ca n-o sa mi se mai vada atat de tare petele astea daca ma mai bronzez. Cu fdt arat cat de cat ok, dar fara inca sunt foarte pronuntate.Ma ispiteste tare rau solarul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Mai scrieti si voi cum sunteti.. Dana cum evolueaza fatzuca ta ?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Georgy tu cate luni mai ai de tratament? eu nu iau decat 1 pastila pe zi si nu as vrea sa iau mai mult, dar atunci ar trebui sa iau 2 ani sau cat ca sa ajung la doza potrivita?(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dana1
post Feb 27 2008, 08:09 AM
Post #484

Tratabil
**

From: Bucuresti
Member No.: 1,347

QUOTE(alyna07 @ Feb 26 2008, 03:32 PM) *
Dana cum evolueaza fatzuca ta ?

Buna! Si eu sunt ok....mai apar asa cateva cosuri micute....dar nimic grav. Ac problema o am si eu cu semnele....dar cu fdt le acopar chiar bine (nu ies deloc din casa nemachiata). Am tenul uscat...dar in fiecare seara dupa demachiere ma dau cu cicalfate de la Avene, iar dimineata inainte de a folosi fdt ma dau cu effaclar k. Fdt am de la Vichy...e bunicel....dar parca as vrea sa-l schimb...dar nu stiu ce sa folosesc. Am 7 luni de tratament....si exact 7 luni as mai avea de tratament....sper sa ma simt ok ca sa pot duce pana la capat tratamentul (cand ma gandesc ca o sa vina vara....si trebuie sa ma feresc de soare....si vara asta sigur o sa ma duc la mare). Iau in continuare 2 pastile pe zi...si de aceea dureaza mult tratamentul...dar nici nu as suporta mai multe pastile pe zi (analizele nu mi-au iesit chiar bine). Sa mai scrii si tu de evolutia ta.....ca eu in fiecare zi citesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
marioana
post Feb 27 2008, 08:25 AM
Post #485

Tratabil
**

From: Timisoara
Member No.: 3,059

Nu am citit tot topicul, dar ma intreb daca medicii vostrii nu v-au recomandat si ceva hepatoprotector tinand cont cat de puternic e medicamentul asta...

+Quote Post
Girlish
post Feb 27 2008, 09:40 AM
Post #486

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

QUOTE(marioana @ Feb 27 2008, 06:25 AM) *
Nu am citit tot topicul, dar ma intreb daca medicii vostrii nu v-au recomandat si ceva hepatoprotector tinand cont cat de puternic e medicamentul asta...

Eu am luat Silimarina.

+Quote Post
Laryss_A
post Feb 27 2008, 10:09 AM
Post #487

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Eu Liv52.

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 29 2008, 11:58 AM
Post #488

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Hello,mie mi-a cam recidivat acneea postratament Roaccutane/Sotret...bineinteles,intr-o forma mult mai usoara..cateva puncte negre si cateva bubite rosii...acum le "dau in cap" cu Brevoxyl...care vad ca-si face treaba f bine,desi cam usuca... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) per ansamblu,e ok..voi cum mai stati la capitolul asta?

+Quote Post
Laryss_A
post Feb 29 2008, 12:03 PM
Post #489

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

EmptyG, tu cand ai terminat tratamentul? Scuze daca nu am fost pe faza si tu ai mai spus . Ideea e ca mi se pare ca patesti cum am patit si eu si am venit sa ma plang pe aici in disperare de cauza , apoi am fost iarasi la Leventer. Am luat Zinkit efervescent, Akneil, iar cu Effaclar K ma dau ever since si fata mea a intrat pe un fagas normal. Deci...acea "recidiva" a fost una usoara si care s-a putut corecta fara prea mari batai de cap.

Cu brevoxyl, da-te strict pe locurile unde ai probleme si eventual cu pauza de o zi. Si mie imi usuca foarte tare fata si ma enerveaza senzatia aia ca ma "tine" pielea.

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 29 2008, 12:12 PM
Post #490

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

La mine a fost mai scurt tratamentul..a durat juma` de an si l-am terminat prin iunie 2007...o perioada a fost ok,nu mai foloseam nici un tratament,nici local,nici intern...apoi m-am apucat sa iau Viaderm pentru par...ca imi pica foarte rau...si acum imi mai pica,dar nu asa de rau...si pap si drojdie...incepe sa se regenereze deja..am suferit f tare cand am vazut cat imi pica:( acum am avene cicalfate (care e destul de grasa,si merge la cat de uscat e tenu` de la brevoxyl) si ma mai dau cu Bioderma cu Spf 20...oare am voie sa fac plaja anu` asta? faza e ca eu nu mai dermatolog,ma tratez singura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) m-am informat,am ceva cunostinte medicale...nu foarte vaste,dar nemaifiind atat de grava acneea,ma pot ajuta singura plus ca n-am gasit nici un dermatolog in care sa am incredere...
Cu Brevoxylul ma dau pe toata fata in strat f subtire...nu stiu daca fac bine...dar am rezultate...este uscat tenul dar mai bine uscat decat gras (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tu Laryss_A la cat timp ai facut plaja dupa ce ai incheiat tratamentul?eu am ajuns ca o stafiuta de la atatea creme cu SPF mare...si tot mi-au aparut ceva pigmentatii...asta e...or disparea cu timpul.

+Quote Post

84 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 11:08 PM