IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
Laryss_A
post Mar 7 2008, 10:45 AM
Post #501

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

183 , e destul de adevarat. Nu am putut de nici o culoare sa imi epilez mustacioara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pentru ca ramaneam cu rani. Pe picioare insa nu am avut probleme, iar inghinal sa zicem ca ....se irita mai usor pielea.
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 7 2008, 12:14 PM
Post #502

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

183,ca sa ma bag si eu ca musca...
eu m-am epilat in timpu` tratamentului cu ceara...si mustata,si pe picioare...poate ca a fost mai usor ca eu am luat o doza mai mica decat Laryss_A...si inainte sa`mi smulg mustacioara,dadeam cu un pic de crema de galbenele,ca sa fie un pic hidratat...experimentul asta l-am facut dupa ce mi-a ramas o data o rana in locu` mustacioarei dupa ce m-am epilat...
pe picioare nu aveam probleme...
ramane la alegerea ta,sa incerci sau nu .Bafta!

+Quote Post
Laryss_A
post Mar 7 2008, 12:29 PM
Post #503

Incurabil

Ar putea incerca la inceput pe o portiune mai mica si mai ales sa nu inceapa cu fata , pentru ca eu am fost nevoita sa stau trei zile in casa si am platit pentru "istetimea" mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
alyna07
post Mar 9 2008, 04:59 PM
Post #504

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

hello...mc fetelor pt raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 183, eu m-am epilat si n-am avut nicio problema, dar eu iau doar o pastila pe zi... tu iei 5... mi se pare cam mult... daca ti-e foarte uscata pielea(si la doza asta cred ca iti e) nu cred ca e bine sa te epilezi, a postat parca o fata pe forumul asta ca a incercat si si-a cam jupuit pielea:-s
mai e cineva care ia doar 10 mg de la inceputul tratamentului? eu acum sunt oarte bine, de vreo 2 saptamani nu mi-a aparut decat un cosulet mic de tot rosu, dar mi-e putin frica sa nu recidiveze dupa ce inchei tratamentul si de-aia as vrea sa iau o doza mai mare... nu stiu ce sa faaac... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va pup :*

+Quote Post
georgy_georgy
post Mar 9 2008, 07:26 PM
Post #505

Tratabil
**

Member No.: 2,511

QUOTE(alyna07 @ Mar 9 2008, 04:59 PM) *
hello...mc fetelor pt raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 183, eu m-am epilat si n-am avut nicio problema, dar eu iau doar o pastila pe zi... tu iei 5... mi se pare cam mult... daca ti-e foarte uscata pielea(si la doza asta cred ca iti e) nu cred ca e bine sa te epilezi, a postat parca o fata pe forumul asta ca a incercat si si-a cam jupuit pielea:-s
mai e cineva care ia doar 10 mg de la inceputul tratamentului? eu acum sunt oarte bine, de vreo 2 saptamani nu mi-a aparut decat un cosulet mic de tot rosu, dar mi-e putin frica sa nu recidiveze dupa ce inchei tratamentul si de-aia as vrea sa iau o doza mai mare... nu stiu ce sa faaac... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va pup :*

eu iau de 20 mg si m-a dat pe sotret cum am mai zis...intr`un timp imi daduse sa iau si eu cate 10 mg/zi pt ca imi cadea parul...mai bine asa doza mai mica si sa mearga bine tratamentu decat in graba;)...si mie imi e frica sa nu recidiveze nu cred ca as mai suporta...si asa deja nu mai suport un cos pe fata...pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
barbarella
post Mar 9 2008, 10:08 PM
Post #506

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,351

mie mi-a zis dermatologul ca o sa iau roaccutane timp de 2 luni. pe prospect am vazut ca tratamentul se face pe minim 4 luni si am citit pe forum ca altii au luat medicamentul timp de mai multe luni. Nu e prea putin 2 luni? Mi-e teama sa nu recidiveze chiar daca in astea 2 luni se curata fata. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Mar 9 2008, 10:32 PM
Post #507

Incurabil

Poate ai o forma mai usoara si a considerat ca e suficient numai atat. Am mai auzit . Bafta multa !

+Quote Post
georgy_georgy
post Mar 10 2008, 08:24 PM
Post #508

Tratabil
**

Member No.: 2,511

dap;)are dreptate larisa

+Quote Post
LordAeron
post Mar 10 2008, 09:33 PM
Post #509

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,451

Am si eu o intrebare la care va rog sa imi raspundeti. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Am incercat 2 luni Zynerit, 2 luni skinoren si tot nu a trecut acneea. Mentionez ca nu am o acnee destul de urata, este doar in dreptul tamplelor si 2-3 pe frunte, dar nu trece (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Am fost la doctor mi'a dat Sotret 20mg (1 pastila / zi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ) Eucerin (sapun) si o crema de la Avene de la Sensiblu (500 de mii un tubulet mic).

Deja este 1 saptamana de cand am luat si vreau sa va zic ca mi'au aparut mai multe decat medie, + ca au aparut vreo 5 cosuri mari care dor numai cand suflu la ele. Este normal? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

p.s. sunt baiat!

+Quote Post
Laryss_A
post Mar 10 2008, 10:27 PM
Post #510

Incurabil

La unele persoane , in prima faza este normala o mica "explozie" . E un fel de scoatere a "mizeriei" la suprafata. Dar va trece dupa un timp si se va curata tenul. Trebuie sa ai rabdare. In general , se spune ca un tratament isi arata eficienta dupa 2 luni de folosire.

+Quote Post

84 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 05:57 AM