IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
georgy_georgy
post Apr 15 2008, 08:29 PM
Post #531

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,511

QUOTE(EmptyG @ Apr 15 2008, 03:52 PM) *
georgy,e muuuuult mai bine fata de inainte...mai ies 2-3 puncte negre,bubite mici care ar imita cosuri...dar per general,is multumita...ten perfect nu am nici acum...dar fata de cum am fost,acum arata ok...am perioade si perioade...cateodata e atat de curat,incat chiar imi inchipui ca am scapat de tot de cosuri...problema mea e caderea parului acum...a fost cam toxic Roaccutane-ul pt paru` meu...asta e...
Sanatate!

da...paru asta care si pe mine ma ingrijoreaza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...sper sa se rezolve si asta...vroiam sa te mai intreb daca ai avut parte de vreo recidiva ceva dupa terminarea lui ...ma cam sperie asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ....oricum ma bucur sa aud ca ii merge mai bine tenului tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by georgy_georgy: Apr 15 2008, 08:31 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
giglia_s
post Apr 28 2008, 10:23 PM
Post #532

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,907

Hristos a inviat ! de-abia am terminat de citit ce scria pe acest forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si acum sa-mi spun si eu oful... am 20 de ani si pb cu acneea de vreo 5 ani.. am urmat in acesti ani tratamente-locale cu zynerit, skinoren, isotrexin, dermato-cosmetice-eucerin, diacneal, sebamed, ducray, uriage, intern-contraceptive jeanine(vreo 2 ani ), logest, pastilutze- akneil, acnetol, suplimente zinc & se, vitamine, ceaiuri depurative, alimentatie " sanatoasa"- cam de 1-2 ani- fara carne de porc, prajeli, cioco, bauturi carbogazoase, grasimi... etc.
Am avut si momente in care aratam ok . Nu am f multe cosuri, dar sunt in continuare obsedata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am fost de curand la un alt dermato- f renumit din B, care mi-a prescris, pe langa creme, lotiuni, dieta si Roaccutane-20 mg/zi, timp de 4-6 luni. Mi-a spus ca tre' sa-mi fac analize dupa 3 sapt de la inceperea tratamentului, ca tre' sa evit soarele, sa-mi protejez buzele cu strugurel, sa nu raman insarcinata in aceasta per si cam atat...
NU STIU ce sa fac. Se merita sa incerc acest medicament destul de " controversat" am vazut din ce-am studiat pe forum aici, pe net... Mai e un pic si incepe sesiunea, stresul va fi mai mare, vine si vara... Ar trebui sa-mi fac analize inainte? Va rog frumos, ajutati-ma cu o parere, un sfat... Multumesc mult :-*

+Quote Post
georgy_georgy
post Apr 29 2008, 06:27 PM
Post #533

Tratabil
**

QUOTE(giglia_s @ Apr 28 2008, 10:23 PM) *
Hristos a inviat ! de-abia am terminat de citit ce scria pe acest forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si acum sa-mi spun si eu oful... am 20 de ani si pb cu acneea de vreo 5 ani.. am urmat in acesti ani tratamente-locale cu zynerit, skinoren, isotrexin, dermato-cosmetice-eucerin, diacneal, sebamed, ducray, uriage, intern-contraceptive jeanine(vreo 2 ani ), logest, pastilutze- akneil, acnetol, suplimente zinc & se, vitamine, ceaiuri depurative, alimentatie " sanatoasa"- cam de 1-2 ani- fara carne de porc, prajeli, cioco, bauturi carbogazoase, grasimi... etc.
Am avut si momente in care aratam ok . Nu am f multe cosuri, dar sunt in continuare obsedata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am fost de curand la un alt dermato- f renumit din B, care mi-a prescris, pe langa creme, lotiuni, dieta si Roaccutane-20 mg/zi, timp de 4-6 luni. Mi-a spus ca tre' sa-mi fac analize dupa 3 sapt de la inceperea tratamentului, ca tre' sa evit soarele, sa-mi protejez buzele cu strugurel, sa nu raman insarcinata in aceasta per si cam atat...
NU STIU ce sa fac. Se merita sa incerc acest medicament destul de " controversat" am vazut din ce-am studiat pe forum aici, pe net... Mai e un pic si incepe sesiunea, stresul va fi mai mare, vine si vara... Ar trebui sa-mi fac analize inainte? Va rog frumos, ajutati-ma cu o parere, un sfat... Multumesc mult :-*

giglia,parerea mea e sa`l incerci...la mine a fost singuru tratament care m-a scapat de acnee...si atata timp cat iti faci analizele cand trebuie si te ti de el ca lumea ;)ca si eu am incercat de toaaaaaaaaate si nimic...totu trebuie rezolvat dinauntru
pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by georgy_georgy: Apr 29 2008, 06:28 PM

+Quote Post
giglia_s
post Apr 29 2008, 06:42 PM
Post #534

Contaminat
*

Member No.: 2,907

QUOTE(georgy_georgy @ Apr 29 2008, 07:27 PM) *
giglia,parerea mea e sa`l incerci...la mine a fost singuru tratament care m-a scapat de acnee...si atata timp cat iti faci analizele cand trebuie si te ti de el ca lumea ;)ca si eu am incercat de toaaaaaaaaate si nimic...totu trebuie rezolvat dinauntru
pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Mersi frumos, Georgy, pt. ca ai raspuns mesajului postat de mine... multa sanatate ! cred ca voi incepe si eu tratamentul... Doamne ajuta ! Va voi tine la curent cu ce mi se va intampla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) s-auzim numai de bine. puup

+Quote Post
alyna07
post May 6 2008, 09:22 PM
Post #535

Tratabil
**

Member No.: 2,230

buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) n-am postat de ceva timp... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum 2 saptamani am terminat tratamentul cu roaccutane(4 luni- 1 tableta de 10 mg/zi). Sunt foarte bine, nu am niciun cos, decat petele astea care parca nu mai vor sa treaca... Daca stateam cu degetele acasa, in maxim o luna de la inceperea tratamentului cred ca nu mai aveam niciun semn pe fata. Va sfatuiesc SA NU VA ATINGETI FATA!!! Stiu ca-i foarte,foarte greu... cel putin eu nu am rezistat sa "gatui" cosurile alea urate... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai ales daca sunteti in tratament cu roaccutane... o sa va treaca, o sa vedeti... aveti rabdare... eu sunt asa fericita ca am gasit tratamentul asta... am crezut ca n-o sa mai scap in veci de ele... Va urez la toate sa aveti fatzuca cat mai curata si rabdare de fier, ca TREC! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
chiquitita
post May 9 2008, 11:10 AM
Post #536

Contaminat
*

Member No.: 3,834

BUNA!!!!!
AM VAZUT CA SE VORBESTE DE ACEST SOTRET SI VROIAM SA VA INTREB LA CE DOCTOR ATI FOST CA SA VA PRESCRIE ACEST TRATAMENT?
VROIAM SA MAI STIU SI DACA ATI FACUT IN PREALABIL ANALIZE.....POATE SA IMI RASPUNDA TOATA LUMEA.MULTUMESC MULT.

+Quote Post
Diana.
post May 9 2008, 11:19 AM
Post #537

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Chiquitita, bine ai venit. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Nu stiu daca ai inteles, insa aici e un forum iar faptul ca intrebi ceva nu presupune obligatia membrelor de a-ti raspunde. Si nici nu e cazul sa dai permisiuni ca sa ti se raspunda.
In al doilea rind, folosirea capsurilor (majusculelor) cind scrii inseamna ca tipi.

+Quote Post
georgy_georgy
post May 9 2008, 12:39 PM
Post #538

Tratabil
**

QUOTE(alyna07 @ May 6 2008, 09:22 PM) *
buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) n-am postat de ceva timp... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum 2 saptamani am terminat tratamentul cu roaccutane(4 luni- 1 tableta de 10 mg/zi). Sunt foarte bine, nu am niciun cos, decat petele astea care parca nu mai vor sa treaca... Daca stateam cu degetele acasa, in maxim o luna de la inceperea tratamentului cred ca nu mai aveam niciun semn pe fata. Va sfatuiesc SA NU VA ATINGETI FATA!!! Stiu ca-i foarte,foarte greu... cel putin eu nu am rezistat sa "gatui" cosurile alea urate... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai ales daca sunteti in tratament cu roaccutane... o sa va treaca, o sa vedeti... aveti rabdare... eu sunt asa fericita ca am gasit tratamentul asta... am crezut ca n-o sa mai scap in veci de ele... Va urez la toate sa aveti fatzuca cat mai curata si rabdare de fier, ca TREC! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

alina,ma bucur pt tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sper sa o ti tot asa si te astept sa spui cum se va mai prezenta tenul tau in continuare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...puup

+Quote Post
Mealexro
post May 11 2008, 08:16 PM
Post #539

Contaminat
*

Member No.: 3,852

Salut. Eu folosesc Sotret impreuna cu Diane 35 de o lunatimp in care mi-au iesit multe cosuri pe fata (toate de alea mari si dureroase).
Dupa 4 saptamani am fost la control si doctorita spunea ca e normal pentru ca Sotret vindeca pielea dinspre interior si scoate inafara tot ce e rau.

A mai patit cineva asta?

Am mai obsevat ca pielea se usuca mult mai repede mai ales pe maini ai am inceput sa am matreata si dureri de ochi.

Pt fata folosesc Ivatherme pt piele cu roseata si scuame si e foarte buna.

This post has been edited by Mealexro: May 11 2008, 08:21 PM

+Quote Post
Diana.
post May 11 2008, 08:39 PM
Post #540

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bine ai venit la noi, Mealexro! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post

84 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:33 PM