IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
alyna07
post May 25 2008, 08:46 AM
Post #551

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

georgy_georgy mc... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uf.. mie mi-au aparut vreo 4 cosulete mici, ce-i drept am fost in perioada "minunata" dar.. :-< nu stiu ce sa faac... eu n-am luat decat 4 luni de roaccutane si o tableta pe zi... deci n-am luat dozajul care ar trebui, ca sa nu recidiveze.... intr-un fel nu as incepe iar tratamentul ca vine vara si.. as vrea sa stau la soare... dar daca continua sa-mi apara ceva cosuri ma apuc iar de el.
Go to the top of the page

+Quote Post
gabiy
post May 27 2008, 01:20 PM
Post #552

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,961

Sal tuturor ,ma numesc gabi sunt baiat si am si yo probleme cu acnnea ... aceeasta datorandu-se hormonilor .Consultandu-ma cu un dermatolog acesta mi-a Spus sa iau roaccutane .Zis si facut ,am hotarat sa incep tratamentu ,doctoru spunandu-mi ca poate dura intra 2 si 6 luni maxim .am inceput tratamentu cu 3 pastile pe zi 1 dimineata 1 dupa-amiaza si 1 seara si ma dau cu un emulgel care sa imi protejeze fata ,sa nu se usuce si o crema pt buze ... Aman2 de la aceeasi firma,numita Lipikar este excelenta si tin sa va anunt ca nu mi se usuca buzele sau fatza o am mereu moale cat despre acnee nu as putea spune ca am acele bube rosii iesite in afara sunt doar pete si din lok in loc cate un cos alb ...that's all urmez tratamentu de 1 luna si sper sa scap de pete va doresc succes tuturor care urmatzi acest tratament ...

+Quote Post
Diana.
post May 27 2008, 01:22 PM
Post #553

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si eu sper sa iti mearga bine.
Te rugam insa frumos sa scrii cum trebuie, nu stil IRC. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 23 2008, 08:12 AM
Post #554

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Am facut si eu plaja, se face 1 an de cand am incheiat tratamentu` cu Ro...am stat 4 ore la soare si din pacate m-am cam ars...m-am ars mai tare decat toti cu care am fost...nu stiu, probabil nu s-a eliminat de tot din organism Roaccutane-ul..pe fata m-am dat cu SPF 50, iar pe corp cu 26...cred ca a fost prea putin...asa ca aveti grija cand mergeti la plaja si aveti in antecedente tratament cu Roaccutane.
Pupici

+Quote Post
dragos
post Jun 28 2008, 11:58 AM
Post #555

Contaminat
*

Member No.: 3,519

As mai vrea sa imi iau si yo o cutie de Sotret ..dar yo is in Grecia cum cer ? Accutane am inteles ? Sotret este ?

+Quote Post
daiana
post Jul 9 2008, 12:29 PM
Post #556

Contaminat
*

Member No.: 4,206

eu am facut 2 cure cu sotret.prima oara cam 4 luni ...si spre disperarea mea mi-au aparut din nou.........apoi am mai facut 6 luni.........si din nou mi-au aprut........si uite asa efectul yoyo la mine pe fata!dar m-am saturat si m-am gandit sa nu-l mai repet fiindca imi distrug organismul!!!!!aveti grija cei care faceti aceste cure!!!!!mie mi se pare un an enorm de mult!!!!si mai ales,nu luati tot felul de medicamente in combinatii cu sotert sau roaccutane.sunt niste medicamente foarte puternice care au un efect mai mult negativ asupra organismului!eu m-am ales si cu o depresie de am zis ca nu mai scap!..............oricum,va doresc mult succes!(aaa,si pentru fata in timpul tratamnetului:e de ajuns numa o crema hidratanta.atat!de ex eu am folosit din gama PURIF-AC de la ROC.este un pic mai scumpa-cam50 ron-dar e buna)tine-ti si regim!si beti multa apa!intre 2 si 3 litri!

+Quote Post
bia17
post Jul 11 2008, 06:49 PM
Post #557

Contaminat
*

Member No.: 4,228

Buna!va citesc de ceva timp si azi cand m-am dus la dermatolog i-am propus sa-mi dea sotret pentru ca m-am saturat de acneea asta,data cu toate cremele din domeniu,doar ca a omis sa-mi spuna ceva.Pe prospect scrie ca trebuie sa-l iau din a doua sau a treia zi a ciclului si dermatologul nu mi-a zis nimik de asta...Trebuie sa mai astept pana atunci sau pot lua de acum .Va rog sa ma ajutati.

+Quote Post
daiana
post Jul 13 2008, 01:01 PM
Post #558

Contaminat
*

QUOTE(bia17 @ Jul 11 2008, 06:49 AM) *
Buna!va citesc de ceva timp si azi cand m-am dus la dermatolog i-am propus sa-mi dea sotret pentru ca m-am saturat de acneea asta,data cu toate cremele din domeniu,doar ca a omis sa-mi spuna ceva.Pe prospect scrie ca trebuie sa-l iau din a doua sau a treia zi a ciclului si dermatologul nu mi-a zis nimik de asta...Trebuie sa mai astept pana atunci sau pot lua de acum .Va rog sa ma ajutati.
salut!nu are nicio importanta.prima cura nu amj tinut seama de asta,dar a2 a,am inceput-o asa cum scrie pe prospect.dermatoloaga a spus si ea ca nu are nicio importanta.deci,ramane la latitudinea ta.

+Quote Post
bia17
post Jul 15 2008, 08:18 PM
Post #559

Contaminat
*

Member No.: 4,228

mersi mult...Inca nu am inceput sa iau ,cred ca o sa mai astept putin:)

+Quote Post
daiana
post Jul 16 2008, 09:20 AM
Post #560

Contaminat
*

QUOTE(bia17 @ Jul 15 2008, 08:18 AM) *
mersi mult...Inca nu am inceput sa iau ,cred ca o sa mai astept putin:)

iti doresc succes!ai grija sa nu iei alte medicamnte in combinatie cu sotret(mai ales antibiotice).in rest,date pe fata numai cu o crema hidratanta!o sa vezi ce super iti va arata tenul!trebuie doar sa ai rabdare cu acest tratament,dar o sa scapi de toate!sa speram ca si pe viitor!tine regim!!!!este foarte important!

+Quote Post

84 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:52 AM