IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
bia17
post Jul 18 2008, 09:19 PM
Post #561

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,228

mersi frumos!cam cat a durat la tine pana ai vazut rezultatele?
Go to the top of the page

+Quote Post
daiana
post Jul 22 2008, 02:57 PM
Post #562

Contaminat
*

Member No.: 4,206

scuze de intarziere.........pai,in maxim 2 saptamani ,tenul meu arata ca niciodata!

+Quote Post
bia17
post Jul 23 2008, 04:57 PM
Post #563

Contaminat
*

Member No.: 4,228

mersi frumos ...mai vorbim.

+Quote Post
Cata P.
post Aug 28 2008, 06:32 PM
Post #564

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 4,574

Salut! Cautam pe net informatii despre Sotret, pe care il iau si eu de o luna. In afara de deshidratare, la nivelul fetei, nu am observat alte reactii adverse, desi in ultimele zile mi-a fost cam greata.. dar s-ar putea sa fie din cauza unei cauterizari pe care am facut-o zilele trecute din cauza ca-mi curgea sange din nas. Substantele care se scurg in jos pe nas imi dau senzatie de voma. Revenind... as putea vorbi cu cineva care a luat Sotret acum cativa ani? Mi-e frica de el, organismul meu e mai sensibil si n-as vrea sa patesc altceva. Am vorbit cu medicul de familie care e foarte alertat, spunandu-mi intruna cat de toxic e medicamentul. Momentan nu stiu ce sa fac. Unii il recomanda, altii il dezaproba total. Aici am citit despre multe persoane ca l-au luat si.. inca sunt vii!!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Din proprie experienta, pt ca ma lupt cu acneea de mai mult de 6 ani, recomand ceaiul de conuri de hamei, extern, tamponari cat mai dese. E super!! Cand am buzele foarte deshidratate pun cateva minute o discheta inmuiata in ceai. Isi revin imediat. Apoi le dau cu crema de galbenele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Cu privire la tratamentul cu Sotret va rog sa ma contactati, am nevoie de un sfat ca sa pot lua o decizie! Poate vorbim mai pe larg.. Multumesc anticipat!

+Quote Post
angeldust
post Aug 28 2008, 07:13 PM
Post #565

Musafir

Bine ai venit Cata!
Daca o sa rasfoiesti pe aici o sa observi discutii si mai pe larg despre problema asta, avem si un topic despre Acnee si probleme cu tenul cu o droaie de informatii in el. Spor la citit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Cata P.
post Aug 28 2008, 08:21 PM
Post #566

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 4,574

Mersi angeldust! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am citit si .. sunt bombardata deja. Probabil o sa visez doar creme, medicamente si cosuri... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-e (cel putin momentan) foarte greu sa trag o linie. Tinem legatura! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
iulianaa
post Aug 29 2008, 09:15 PM
Post #567

Contaminat
*

Member No.: 4,586

buna tuturor..am citit tot ce ati scris pana acum ..ma bucur sincer pentru cei care s-au vindecat..sa va zic povestea mea(sper sa veti rabdare sa cititi)
Am 23 ani,p la 15 ani am avut oprobl cu acneea,s-a vindecat destul de usor cu un tratament local.Timp de 7 ani am avut un ten foarte normal,curat,mentionez ca de 4 ani luam si anticonceptionale.Cam acum 1 an au inceput sa imi apara cate un monstrulet.in primavara am intrerup antibebe..si in 2-3 luni..o explozie cum nu am avut niciodata..csuri mari,dureroase,cu puroi.Am folosit bioderma,desse,vichy si alte cosmetice pentru ten acneic dar a fost din ce in ce mai rau.Am fost la dermatolog care mi-a dat sumamed,unidox,retin a,skinoren gel,crema ivatherm...ce sa zic am 3 sapt si se vede o ameliorare dar tot mai apar cosuri..multe trec si apar in acelasi loc.
Acum mi-a dat sa fac analizele uzuale pentru ca vrea sa imi dea sotret...nu stiu ce sa fac...va rog sa imi dati un sfat..sa mai incerc cu retin a si skinoren(pe prospect scrie ca treb folosite cateva luni)sau sa iau sotret??Mentionez ca anul viitor am nunta si cred ca as inebuni sa arat asa(plina de cosuri si semne p maxilare).
AA..sa mai zic ca medicul meu mi-a zis ca sotret vindeca definitiv acneea daca se ajunge la doza de 50mg/zi...ceea ce e foarte mult fata de ce am vazut p aici
Va rog sa ma ajutati...sunt foarte derutata si nu stiu ce sa fac

+Quote Post
Diana.
post Aug 29 2008, 09:22 PM
Post #568

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

1. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
2. Te rugam sa scrii corect, fara prescurtari tip mirc.
3. Incearca sa nu mai mananci litere, ca facem decriptari in loc sa iti raspundem la ce te intereseaza.
4. Sedere placuta si ai rabdare sa ti se raspunda, fetele sunt foarte saritoare.

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 29 2008, 11:11 PM
Post #569

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Iuliana eu as zice sa mai astepti putin sa vezi, poate trece cu skinoren si retin-a. Soretul/Roaccutane-ul are foarte multe efecte secundare, nu se recomanda decat in cazul acneii vulgare si rezistente la orice alt tip de tratament. Sau cel putin asa ar trebui. Doza aia de 50 mg/zi e foarte mare, ea se stabileste in functie de greutatea ta si NU medicamentul asta nu vindeca definitiv acneea, de obicei ea apare dupa o anumita perioada dar e de intensitate mai mica si mai usor de tratat. Deci mai bine lasa roaccutane-ul ca ultima solutie.

+Quote Post
iulianaa
post Aug 30 2008, 11:25 AM
Post #570

Contaminat
*

Member No.: 4,586

Multumesc mult pentru raspuns..cam asa ma gandeam si eu. Am uitat sa va zic ca iau si diane 35 acum(am inceput a 2a folie)si mi se pare ca imi apar mai multi monstrii de la ele..a mai patit cineva asta?
Ideea este ca inca mai iau unidox si imi e frica ca dupa ce le termin sa nu am vreo explozie.
Oricum astazi dimineata mi s-a parut ca e un pic mai bine fata,dar asa patesc o zi mai bine a doua zi iar imi apar dar parca nu mai sunt mari si dureoase.
Vroiam sa va mai intreb daca a mai folosit cineva masca aceea cu lamaie+argila+miere de care am citit...functioneaza?
Mult succes la toata lumea in lupta cu acneea asta perfida care ne intuneca zilele..sa auzim de cat mai multe cazuri de vindecare

+Quote Post

84 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:45 AM