![]() |
![]() ![]() |
![]() |
laurame |
![]()
|
Musafir ![]() |
IMI CER SCUZE CA AM SCRIS ATAT DE MULT DAR AM VRUT SA FIE AMANUNTIT MESAJUL MEU.salut.sunt noua pe aici.am si eu cateva nelamuriri.si poate aveti cum sa imi raspundeti.tinand cont ca voi ati folosit produsul.aceleasi intrebari le voi pune si dermatologului de data [b]asta insa el are statistici in ceea ce priveste medicamentul,voi lati folosit si poate ma dumeriti si pe mine.am 19 ani si pana la [b]varsta asta ma mandream cu un ten perfect..toti imi admirau tenul.nu foloseam fond de ten nimic.sunt si creola si textura pielii era plina si cu un aspect luminos.insa din ianuarie ma chinui pur si simplu.a inceput usor pe frunte cu o iritatie pana in momentul de fata cand nu imi vine sa cred cand ma privesc.mai mult ma chinui cand imi aduc aminte cum era tenul meu si cum e acum.foarte foarte grav tind sa cred ca nu e.cel mai afectta loc este acum obrazul,de fapt ambii..am multe pete rosii..ciudat unele cosuri sunt asemenea unor chisturi. altele sunt doar niste punctulete sub piele care se fac foarte mari si lasa semn.din iulie.dupa ce am terminat cu bacu si cu admiterea am fost la un dermatolog foarte bun.(dupa ce am mai vizitat vreo 3).acesta mia prescris sotret 10 mg pe zi timp de 6 luni.plus alte medicamente la inceput cum ar fi tiberal azitrox aerius flucovim.asta doar intern.extern folosesc sapun si lotiune tonica de la sebamed.apa termala de la avene.de la ivatherme metrocreme antiroseata.alternez fucidin h si nidoflor plus o mixtura pe baza de sulf.multe,foarte multe vad ca folosesc.acum vin si va intreb.si bine inteles daca aveti cum sa imi raspundeti.in prezent mai iau doar sotret una pe zi de 10si aerius.cu asemenea dozaj nu se vindeca mai greu?sunt doar 10 mg de sotret.altii vad ca iau 30 si mi se pare logic sa se vindece mai repde nu?ma mai intreb.desi fac tratament intern destul de sever si extern nu mai zic:))nu mi se pare cine stie ce ameliorare dupa o luna si aproape doua.am organismu de asa natura incat raspudn e greu la tratamente.ma gandesc ca asa patesc si acum?bun am devenit si o obsedata ca nu imi trec ...sincer nici nu imi mai dau seama..incep si facultatea si stiti cum e s ate duci intrun loc nou si tu sa ai o asemenea stare si fata:))ar mai fi cv.eu zic ca intro luna daca nu imi mai apar si mai am cateva puncte sub piele ..tratez ce am acum..as vrea totusi cand ma duc la facultatea si incep iar sa ies(nam iesit toata vara.nici nam vrut nici nam avut voie)as vrea sa ma dau cu un fond de ten.in cazu asta ca sa nu imi infecteze faza]stoiti un fond de ten bun care sa acopere petele rosii ,de calitate?multumesc mult pt cei care au avur rabdare sa citeasca mesajul meu si multumesc si mai mult celor care au bunavointa sa imi raspunda.sanatate tuturor ca in anu asta am invatat ca e cel mai important lucru..sanatatea. .
This post has been edited by Maàt: Sep 2 2008, 04:42 PM
Reason for edit: s-a pus inapoi postul sters de laura + si-a luat ban. si ea si clona ei.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca tot ai dat cu copy/paste, aveai timp sa scrii cum trebuie, nu cu picioarele.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 29-August 08 Member No.: 4,586 ![]() |
Nu te supara dar la ce te referi? Mi se pare mie sau ai o placere deosebita de a critica?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba ma supar, Iulianaa. Si ma supar tare.
Atita timp cit nu m-am adresat tie, fa bine si vezi-ti de treaba ta. Cand ai sa faci tu munca de negru 3 ani de zile pentru fiecare puturos, sa muti, sa stergi topicuri de-aiurea cu titluri gen "salut" si scrise total neingrijit, cind altii o sa considere ca au dreptul de te critica desi de-abia au venit pe forum si habar nu au ce inseamna sa tii un forum curat si o comumunitate linistita, atunci sa ai tupeul sa ma critici. Laura, ban pentru ca ti-ai sters postul. SI INCA UN BAN PENTRU USERUL CONA PE CARE TI L-AI FACUT! LAURA22 |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 29-August 08 Member No.: 4,586 ![]() |
Scuza-ma,eu nu am vazut mesajul fetei respective...la mine aparea ca mie mi-ai raspuns si chiar nu intelegeam la ce te referi...stiu ce inseamna sa muncesti pentru altii care nu inteleg cateva lucruri de bun simt...pur si simplu,cred din cauza calculatorului meu,am crezut ca mi te adresezi mie si nu intelegeam cu ce am gresit...si cum in perioada asta sunt si foarte irascibila din cauza fetei mele...inca o data scuze si spor la treaba
Apropo de fata mea..pare mai bine nu prea mai apare nimic nou,si cele vechi au cam trecut dar raman urme pete maronii ..de la distanta chiar zici ca e cos si nu urma. Iar medicul meu insista cu sotret..ca altfel cica or sa apara iar..nu inteleg de ce insista asa tare...as putea sa mai astept macar 1 luna sa vad cum evolueaza,nu? Mai ales ca timp de 7 ani nu am avut nimic pe fata iar acum am doar 1 luna de tratament. Voua cum va mai merge? |
|
|
![]()
|
|
Doamne fereste, nu am absolut nimic cu tine! Si iarta-ma ca am fost dura, dar imi ajunge cite o data cutitul la os...
De exemplu don`soara de mai sus s-a pus pe facut useri-clona... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
hello , azi am inceput tratamentu cu roaccutane 20 mg dimineata 10 dupamasa , o sa postez rezultatele care le voi avea in timpu tratamentului bye.
This post has been edited by Andu19: Sep 5 2008, 08:27 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Daca ar fi s-o iau de la capat, n-as mai lua Sotret/Roaccutane, la mine a avut efecte adverse multe si neplacute...aveam buzele insangerate de la cat de uscate erau, desi aveam colectie de balsame de buze cat mai hidratante; mi-a cazut FOARTE mult par (noroc ca era foarte des si nu e atat de evidenta caderea), cateodata ma inteapa ficatu` desi transaminazele-s bune, tind sa cred ca am probleme si cu chisturile ovariene de la el, iar acum dupa mai mult de 1 an de la intreruperea tratamentului tot am cosuri, bineinteles nu ca atunci, dar tenu` nu este atat de curat, incat sa merite efortul. E adevarat ca am luat doza mica, timp de 7 luni.
Asa ca Iulianaa, gandeste-te de 2 ori inainte sa iei acest medicament puternic. |
|
|
![]()
|
|
multumesc emptyG...ai dreptate..imi pare rau pentru ca nu ai avut rezultatele sperate..mie deja imi cade parul de vreo 2luni(si nici nu e prea des de la mama natura)daca ar mai cadea si de la sotret as ramane cheala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
In alta ordine de idei,fiind in dubii daca sa iau sau nu sotret am vorbit cu toate cadrele medicale pe care le cunosc(sunt studenta la medicina)ginecologi,endocinologi,internisti,etc.,TOTI mi-au spus ca ar fi cea mai mare greseala din viata mea si ca la majoritatea efectele sunt foarte nocive si mai ales ireversibile...aa si am intrebat de ce atunci medicul dermatolog insista atat de mult...de fapt toti medicii dermatologi care prescriu acest medicament au beneficii din partea firmei producatoare in functie de numarul de retete prescrise(ceea ce banuiam si eu)..Mai frumos e ca dupa ce i-am spus vreo doua dermatologului am aflat ca el imi va preda dermatologia anul acesta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Oricum abia astep sa invat vreo 2 tratate de dermato si cred ca o sa ma tratez singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va sustin pe toate cele care urmati acest tratament si va rog pe cei care nu stiti daca sa-l incepeti sa puneti bine lucrurile in valoare...eu o sa ma documentez si mai mult..de fapt mi-am propus sa imi fac lucrarea de licienta pe aceasta tema si o sa fac niste statistici cu efectele reale a celor ce au urmat tratamentul,daca va intereseaza o sa va tin la curent cu ce descopar mult succes la toata lumea..trebuie sa se rezolve si asta |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
iuliana, mie chiar profa de derma (io-s la stoma) mi-a prescris mai intai Sotret...mi le dadea gratis dar din pacate erau expirate de o luna, si nu am acceptat compromisu` asta, asa ca am rezolvat-o cu medicu` de familie si am inceput sa iau Roaccutane. E adevarat ce spui tu cu relatia dermatolog-firme distribuitoare de medicamente...eu am facut tratamentu` apoi pe responsabilitatea mea, am renuntat sa mai fiu sub tratamentu` vreunui dermatolog, am citit cat s-a putut, m-am documentat, am luat in vedere si riscurile la care ma supun, dar am avut grija sa imi fac lunar analizele ...care au iesit ok, pentru ca nu mi-am administrat doza-soc de la inceput, ci luam doza minima...
Daca esti hotarata sa iti faci lucrarea pe tema asta si descoperi ceva interesant si noua, da-ne si noua de veste si informeaza-ne. Te pup |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:07 AM |
|