IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
Diana.
post Sep 10 2008, 10:58 AM
Post #591

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, AnDa!
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 10 2008, 04:16 PM
Post #592

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Anda, sa inteleg ca tu faci tratamentul cu Sotret pentru dermatita? De ce ai recurs la mijloace asa de drastice, n-ai gasit nimic care sa o amelioreze? E o forma avansata? Eu o tin cat de cat sub control cu blue cap, ceai de salvie, exfoliere regulata, creme hidratante.. unde se manifesta la tine?

+Quote Post
Syn
post Sep 11 2008, 08:52 PM
Post #593

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Cluj Napoca
Member No.: 4,694

Salut fetelor!

Am si eu problema acneei de ani de zile si nimic nu m-a ajutat. Am fost la un alt dermatolog si de luni incep si eu un tratament cu Sotret, pt. 2 luni. As vreau sa stiu daca este sau nu antibiotic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mersi mult!

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 11 2008, 09:17 PM
Post #594

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Sotret nu e antibiotic, e din categoria retinoizilor...google-este un pic si-o sa te lamuresti.
Bafta cu tratamentul.

+Quote Post
bya17
post Sep 13 2008, 09:04 PM
Post #595

Contaminat
*

Member No.: 2,077

Buna!Eu am inceput tratamentul cu sotret de 1 luna si 22 zile si pana acum pot sa spun ca sunt cat de cat multumita :din zona T mi-au disparut toate cosurile (zona T era plina de cosuri) ,in schimb mi-au aparut pe obraji (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (pe obraji nu am avut probleme ,sau poate doar un cos mic ce aparea foarte rar).dar ma incurajez singura si ma gandesc ca poate scoate tot din piele.Va doresc sa aveti un ten de bebe!

+Quote Post
Andu19
post Sep 14 2008, 02:06 PM
Post #596

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,074

Prima si a doua luna am inteles ca vei avea o explozie de cosuri unele se vindeca altele apar in a 3-4 luna te cureti aproape de tot.

+Quote Post
Andu19
post Sep 16 2008, 01:09 PM
Post #597

Tratabil
**

Hello , azi e a 12 zi de tratament cu roaccutane 30 mg/zi si efectele le-am vazut din prima saptamana , uscarea buzelor sunt foarte putin ,din ce am citit ati avut rezultate dupa cateva luni ... yo le vad deja (dupa 2 zile a inceput sa se curete pielea si sa se usuce in mod normal nu agresiv) depinde si de organism , voi cum mai sunteti cu tratamentele va merge bine ?

+Quote Post
madalinasweetgir...
post Sep 17 2008, 10:45 PM
Post #598

Contaminat
*

Member No.: 4,741

Buna tuturor!Azi am fost si eu la un doctor dermatolog si mi-a prescris SOTRET 20 mg,1 capsula/zi,desi am doar 15 ani si 10 luni.Ma confrunt cu acneea de la 12 ani(toata fata si de 2 ani am pe spate,umeri si piept),am incercat tot felul de tratamente date de medici dar si naturiste insa fara niciun efect!Pe langa Sotret mi'a mai dat sapun si gel de dus cu sulf(cu care m'am spalat azi de 2 ori si pot spune ca simt fata mult mai curata),un preparat de la farmacie,argila pudra facuta pasta cu putina zeama de lamaie si apa(1 data/saptamana),zynerit(2 ori/zi) si vitamine deoarece mi'a spus ca sotretul este putin toxic pentru organism..Pe langa acestea mi'a interzis sa mai mananc chips-uri,dulciuri,prajeli,cat mai putina carne,sa beau sucuri,insa trebuie sa mananc multe fructe si legume.
Vineri incep tratamentul cu Sotret.Sper sa aiba rezultate bune caci m'am saturat sa ma dau cu tot felul de geluri,creme,preparate fara niciun efect!
Apropo despre machiaj nu ati vorbit deloc.Este sau nu bine sa folosesc produse cosmetice(fond de ten,pudra) pe timpul tratarii cu sotret??

+Quote Post
bya17
post Sep 18 2008, 06:29 PM
Post #599

Contaminat
*

Member No.: 2,077

Eu una m-am machiat foarte putin ( corector,rareori pudra) ,pentru ca mi se parea ca fondu de ten ,sau foarte multa pudra nu-mi lasa porii sa respire si apar si mai multe cosuri.Oricum tenul meu arata mult mai bine fata de acum o luna,nu m-am curatat total dar e bine .De maine incep si sedintele cu laser.Va urez sa aveti un ten de bebe!

+Quote Post
Andu19
post Sep 22 2008, 12:37 PM
Post #600

Tratabil
**

helllo sunt in a 3 saptamana cu roaccutane , ma simt bine , buzele nu sau uscat cea ce e foarte bine , rezultatele in 3 saptamani sunt foarte bune , din ce am inteles de la dr mi-a zis ca prima luna va fi o mare explozie ( cea ce yo nu am avut) uite un filmulet si chiar mai multe sa va faceti asa o parere cat de bun e medicamentu ( efectele adverse le ai la o doza peste 80 mg de obicei la doze mici nu are ce sa iti faca ) yo iau 30 mg pe zi Bafta all. http://www.youtube.com/watch?v=qatvtV-Cgwc

+Quote Post

84 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:35 PM