![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, AnDa!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Anda, sa inteleg ca tu faci tratamentul cu Sotret pentru dermatita? De ce ai recurs la mijloace asa de drastice, n-ai gasit nimic care sa o amelioreze? E o forma avansata? Eu o tin cat de cat sub control cu blue cap, ceai de salvie, exfoliere regulata, creme hidratante.. unde se manifesta la tine?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 11-September 08 From: Cluj Napoca Member No.: 4,694 ![]() |
Salut fetelor!
Am si eu problema acneei de ani de zile si nimic nu m-a ajutat. Am fost la un alt dermatolog si de luni incep si eu un tratament cu Sotret, pt. 2 luni. As vreau sa stiu daca este sau nu antibiotic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mersi mult! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Sotret nu e antibiotic, e din categoria retinoizilor...google-este un pic si-o sa te lamuresti.
Bafta cu tratamentul. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 22-August 07 Member No.: 2,077 ![]() |
Buna!Eu am inceput tratamentul cu sotret de 1 luna si 22 zile si pana acum pot sa spun ca sunt cat de cat multumita :din zona T mi-au disparut toate cosurile (zona T era plina de cosuri) ,in schimb mi-au aparut pe obraji (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (pe obraji nu am avut probleme ,sau poate doar un cos mic ce aparea foarte rar).dar ma incurajez singura si ma gandesc ca poate scoate tot din piele.Va doresc sa aveti un ten de bebe!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
Prima si a doua luna am inteles ca vei avea o explozie de cosuri unele se vindeca altele apar in a 3-4 luna te cureti aproape de tot.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
Hello , azi e a 12 zi de tratament cu roaccutane 30 mg/zi si efectele le-am vazut din prima saptamana , uscarea buzelor sunt foarte putin ,din ce am citit ati avut rezultate dupa cateva luni ... yo le vad deja (dupa 2 zile a inceput sa se curete pielea si sa se usuce in mod normal nu agresiv) depinde si de organism , voi cum mai sunteti cu tratamentele va merge bine ?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 17-September 08 Member No.: 4,741 ![]() |
Buna tuturor!Azi am fost si eu la un doctor dermatolog si mi-a prescris SOTRET 20 mg,1 capsula/zi,desi am doar 15 ani si 10 luni.Ma confrunt cu acneea de la 12 ani(toata fata si de 2 ani am pe spate,umeri si piept),am incercat tot felul de tratamente date de medici dar si naturiste insa fara niciun efect!Pe langa Sotret mi'a mai dat sapun si gel de dus cu sulf(cu care m'am spalat azi de 2 ori si pot spune ca simt fata mult mai curata),un preparat de la farmacie,argila pudra facuta pasta cu putina zeama de lamaie si apa(1 data/saptamana),zynerit(2 ori/zi) si vitamine deoarece mi'a spus ca sotretul este putin toxic pentru organism..Pe langa acestea mi'a interzis sa mai mananc chips-uri,dulciuri,prajeli,cat mai putina carne,sa beau sucuri,insa trebuie sa mananc multe fructe si legume.
Vineri incep tratamentul cu Sotret.Sper sa aiba rezultate bune caci m'am saturat sa ma dau cu tot felul de geluri,creme,preparate fara niciun efect! Apropo despre machiaj nu ati vorbit deloc.Este sau nu bine sa folosesc produse cosmetice(fond de ten,pudra) pe timpul tratarii cu sotret?? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 22-August 07 Member No.: 2,077 ![]() |
Eu una m-am machiat foarte putin ( corector,rareori pudra) ,pentru ca mi se parea ca fondu de ten ,sau foarte multa pudra nu-mi lasa porii sa respire si apar si mai multe cosuri.Oricum tenul meu arata mult mai bine fata de acum o luna,nu m-am curatat total dar e bine .De maine incep si sedintele cu laser.Va urez sa aveti un ten de bebe!
|
|
|
![]()
|
|
helllo sunt in a 3 saptamana cu roaccutane , ma simt bine , buzele nu sau uscat cea ce e foarte bine , rezultatele in 3 saptamani sunt foarte bune , din ce am inteles de la dr mi-a zis ca prima luna va fi o mare explozie ( cea ce yo nu am avut) uite un filmulet si chiar mai multe sa va faceti asa o parere cat de bun e medicamentu ( efectele adverse le ai la o doza peste 80 mg de obicei la doze mici nu are ce sa iti faca ) yo iau 30 mg pe zi Bafta all. http://www.youtube.com/watch?v=qatvtV-Cgwc
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:35 PM |
|