![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 10-September 08 Member No.: 4,681 ![]() |
Dermatologul meu a ales sa imi prescrie sotret pt dermatita seboreica intrucat niciun fel de crema sau lotiune nu a avut un efect benefic pentru piele, ci din contra dupa ce am folosit o crema f scumpa Metroruboril, fata mea a ajuns atat de rosie si inflamata incat mai ca nu am dat fuga plangand la dermatolog.
Am incredere in medic si sunt sigura ca nu m-ar fi pus sa incep tratamentul daca ar f fost o masura prea drastica. Avand un ten fff gras, trebuie reglat din interior excesul de sebum( glandele sebacee). Dermatita mea seboreica se manifesta cu descuamarea pielii in jurul nasului, pe langa urechi, pe pielea capului si chiar la sprancene uneori. Nu stiu cat de grav este la tine, domnisoara care scria ca ar suferi tot de aceasta boala insa o trateaza nemedicamentos, insa la mine din pacate era usturime, mancarime si un aspect fff urat de ciuperca. Acum sunt deja in ziua 13 cu sotret 10 mg si pot sa spun ca fata mea e f curata si catifelata. Ca si efecte secundare nu am intampinat inca decat buze putin mai uscate ca de obicei, fata uscata(insa am primit o crema f buna care sa ma hidrateze) si exfolierea scalpului. Sper din suflet sa fie toate persoanele ce iau sotret la fel de norocoase ca si mine si sa nu aveti niciun fel de problema majora pe perioada tratamentului. Dumnezeu a fost f bun cu mine si se pare ca mi-a ascultat rugaciunile in ceea ce priveste o fata frumoasa. Sunt curioasa sa vad cum va evolua situatia si in urmatoarea perioada. Eu iau oricum numai 28 de zile tratamentul. Imi poti spune si mie cum este la sedintele cu laser si pt ce anume le faci? Am auzit ca sunt f scumpe si se fac numai in bucuresti. Toate cele bune Anda |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 10-September 08 Member No.: 4,681 ![]() |
Hello , azi e a 12 zi de tratament cu roaccutane 30 mg/zi si efectele le-am vazut din prima saptamana , uscarea buzelor sunt foarte putin ,din ce am citit ati avut rezultate dupa cateva luni ... yo le vad deja (dupa 2 zile a inceput sa se curete pielea si sa se usuce in mod normal nu agresiv) depinde si de organism , voi cum mai sunteti cu tratamentele va merge bine ? Mie dermatologul mi-a zis sa ma feresc de vitamine cat timp sunt sub tratament cu sotret. Am intrat si eu putin pe net inainte de a incepe cura de sotret si scria pe prospectul mai amanuntit al firmei engleze producatoare ca sotretul are foarte multa vitamina A in compozitie si de aceea trebuiesc evitate suplimentele alimentare pe baza de vitamine. Fii atenta sa nu iti faca rau. Dar ma gandesc ca daca medicul tau asa ti- a spus, o fi ok in cazul tau. Mult succes |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
Bunaaaaa:*:*
N-am mai scris de multa vreme...vreau sa va spun ca mai am o luna de tratament ... fac anul de cand tot il urmez si sincer imi este frica dupa ce-l voi termina (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ca imi va aparea din nou...nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa am fata curata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...e adevarat ca mi-au ramas semne si cateva cicatrici dar numai am monstrii aia ...ma rog la Dumnezeu sincer sa nu mai trec prin ce am trecut nu mai vreau...deja cand imi mai apare cate un cos la "perioada"simt ca mi se face rau...n-as mai suporta ...ce sa va mai zic...succes cu tratamentul si mai vorbim va pup duuulceeee (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
AnDa , apropo sunt baiat mai sunt si baieti pe aici ca nu prea sunt forumuri asa deschise despre aceasta problema , de vit A sa te feresti in rest poti lua orice vitamine ca nu iti fac probleme la medicament bafta.
Georgy cum esti dupa ... cate luni esti bine ? cate mg pe zi iei cat timp a durat tratamentu tau. |
|
|
![]()
|
|
Ma bucur ca avem printre noi si reprezentanti ai sexului forte. Se pare ca sunt si multi dintre baieti chinuiti de acnee si alte necazuri la nivelul fetei din pacate.
Iti multumesc andu pt recomandare, dar prefer sa fac intocmai cum mi/a zis medicul meu, adica sa nu iau niciun fel de vitamine. Am rabdat pana si niste dureri ingrozitoare de gat si nu am luat strepsilsuri pt ca au in compozitie vitamina C. Eu am mare grija cu lucrurile acestea pt ca ma cam tem . E pana la urma vorba de fata mea.... Numai bine tuturor. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, AnDa! De foarte bun simt postarile tale! Sedere cit mai placuta iti doresc!
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 22-August 07 Member No.: 2,077 ![]() |
Scuze ca raspund asa greu.Sedintele cu laser nu se fac numai in bucuresti ,se fac cam peste tot.Am inteles de la dermatoloaga mea ca sunt antiinflamatoare si acopera urmele lasate de acnee.Mie mi s-a recomandat sa fac 10 sedinte ,la 2 zile si nu sunt foarte scumpe dupa parerea mea(10 sedinte ma costa 2milioane) .Pana acum am facut deja 3 sedinte.Succes tuturor cu tratamentul!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
Andu, dupa cum am mai zis,de 1 an tot iau roac(cate 20mg/zi)...mai am 1 luna si gata il termin..cum sa fie...sunt multumita ,mi s-a curatat fata...daca ar fi sa va arat un before si after:))...e ca de la cer la pamant...acum curata curata nu este pt ca mi-au ramas niste semne,cicatrici dar vreau sa zic ca am scapat de buboaiele alea mari si dureroase pe care nici cu o tona de fdt nu reuseam sa le acopar...chiar ii multumesc roacc pt ca numai cu el am scapat...sper ca pe viitor sa nu existe reactii negative...si cum s-a mai spus..tratamentul difera si de organismul fiecaruia pt ca unora le prieste altora nu...pana nu te convingi tu personal...ma gandesc totusi ca daca toti medicii dermatologi spun ca e cel mai bun tratament inseamna ca asa e...
puup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
georgy , ma bucur ca ti-a trecut yo am aproape 1 luna si m-am curatat desi nu am avut o forma medie sau grava ci nici 1 medicament ce am incercat nu au avut rezultate , mie doctora mi-a zis sa folosesc sapunu dove sau gelu de dush ( oricum nici un produs nu te poate scapa de acnee yo am incercat multe cred ca si voi si nici un rezultat , ce ziceam ah asta nu imi face bine ai sa imi cumpar produsu asta ca am auzit pe net ca e super bun ... de unde nici asta nu era) e bine sa folosesti gelu de dush si pentru fata sau doar sapunu Dove.
PS: georgy in cat timp de la inceperea tratamentului ai avut rezultate si ai avut vreo reactie adversa ( ma refer la o izbucnirea cosurilor ). |
|
|
![]()
|
|
georgy , ma bucur ca ti-a trecut yo am aproape 1 luna si m-am curatat desi nu am avut o forma medie sau grava ci nici 1 medicament ce am incercat nu au avut rezultate , mie doctora mi-a zis sa folosesc sapunu dove sau gelu de dush ( oricum nici un produs nu te poate scapa de acnee yo am incercat multe cred ca si voi si nici un rezultat , ce ziceam ah asta nu imi face bine ai sa imi cumpar produsu asta ca am auzit pe net ca e super bun ... de unde nici asta nu era) e bine sa folosesti gelu de dush si pentru fata sau doar sapunu Dove. PS: georgy in cat timp de la inceperea tratamentului ai avut rezultate si ai avut vreo reactie adversa ( ma refer la o izbucnirea cosurilor ). mai,sincera sa fiu nu mai tin minte daca am avut asa o izbucnire...pt ca eu si asa aveam fata full[stiu totusi ca parca am postat pe vremea aia ceva in legatura cu asta...daca o sa cauti tu putin in urma...] ...insa rezultatele s-au vazut cam dupa dupa vreo 3 luni asa mai ales ca aveam si o forma urata...in rest tot asa am patit si eu cu uscarea buzelor...uneori imi dadea si sangele pe timp de iarna...dar asta e suportam...aaa si cu parul ce am avut probl...tot timpul ma plangeam ca imi cadea dar asta tot numai pe perioada iernii... si apropo de sapunul dove...eu de foarte mult timp il folosesc(cel exfoliant) este f bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...cel putin pt mine... puuuuup duuulceee (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:06 PM |
|