IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
bebe_maria
post Feb 17 2009, 02:57 PM
Post #641

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Mihai am citit pe alte forumuri despre alte persoane la care perioada de inrautatire fusese de 3-4-5 luni, daca tot ai ajuns pana aici mai ai rabdare sau cel putin daca te hotarasti sa renunti vb si cu medicul tau inainte.

Go to the top of the page

+Quote Post
mihai85
post Feb 18 2009, 02:15 PM
Post #642

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,527

am vorbit azi si mi-a zis acelasi lucru , ca e ceva normal si o sa-i multumesc dupa 4 luni de tratament , sper ...

+Quote Post
roX
post Feb 20 2009, 07:22 PM
Post #643

Contaminat
*

From: cluj-napoca
Member No.: 1,427

Mihai cel mai rau lucru pe care il poti face e sa renunti la tratament.Eu azi am inceput a 3-a luna de tratament si mi se pare ca arat mai rau ca acum 2 luni.Probabil organismul nostru reactioneaza mai diferit la tratament.Dar in nici un caz nu as renunta acum.Chiar daca am depresii,si nimeni nu ma intelege de ce mi se pare asa mare lucru sa am cateva cosuri,dar chiar ma intristez cand ma uit in oglinda.Problema la mine e ca acum 3-4 luni am avut o "explozie" de cosuri pe obraz care nici acum nu s-au vindecat.Asta e marea mea problema si am impresia ca nu o sa mi se mai vindece si o sa raman cu petele alea rosiatice.Nah...o sa vad in cateva luni :-<

+Quote Post
gepetta
post Feb 22 2009, 08:52 PM
Post #644

Contaminat
*

Member No.: 5,814

Hello tuturor ! Am revenit cu noutati ....dupa cum ziceam , iau sotret de mai bine de o luna de zile...tenul a inceput sa arate mai binicel, desi e destul de uscat, dar il tin sub control cu crema hidratanta si cu lotiune de spalare Ivatherm. Buzele, chiar daca le dau de mai multe ori pe zi cu balsam, sunt foarte uscate si sunt foarte aspre la pipait (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

Si cea mai mare noutate... va sfatuiesc sa nu faceti cum am facut eu :

Dintr-un exces de curaj ...m-am gandit ca nu are ce sa mi se intample daca imi epilez mustata cu ceara... deh, de ce tocmai mie, si asa ca am ramas cu niste semne...parca sunt zgariata de urs (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Deci... am sa ma rezum la alta metoda (asta dupa ce imi trec semnele ).

+Quote Post
mihai85
post Feb 25 2009, 06:03 PM
Post #645

Contaminat
*

Member No.: 5,527

Imi poate spune cineva concret in legatura cu alcoolul ?

+Quote Post
Diana.
post Feb 25 2009, 06:21 PM
Post #646

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Se invata la anatomie, in scoala generala: ficatul este ca un filtru, proceseaza tot ce inghiti - adica si alcoolul.
Si normal ca alcoolul agraveaza acneea. E ca la reactiile alergice. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remember?

+Quote Post
Jo
post Feb 25 2009, 06:54 PM
Post #647

Musafir

Da` tu ai o treaba cu alcoolul ala. Ca ai mai intrebat de vreo 2 ori. Asa greu o fi sa nu bei cat timp faci tratamentul?

+Quote Post
Diana.
post Feb 25 2009, 07:44 PM
Post #648

Fondator eLady.ro

QUOTE(mihai85 @ Dec 25 2008, 05:01 PM) *
Poate sa-mi spuna cineva ceva concret daca are efecte adverse in combinatie cu alcoolul ?

QUOTE(Maàt @ Dec 25 2008, 05:19 PM) *
Pe prospect ce scrie?

QUOTE(Jo @ Dec 25 2008, 07:12 PM) *
Eu nu stiu vreun medicament care sa fie ok in combinatie cu alcoolul. Din cate stiu eu alcoolul modifica absorbtia medicamentelor sau ceva de genul...
Dar nu inteleg, de ce e atat de important sa bei cantitati mari de alcool? Ca la cantitati mici nu cred sa fie vreo problema...

QUOTE(mihai85 @ Dec 19 2008, 10:05 AM) *
Ce efecte are daca se consuma alcool ?

QUOTE(rozy @ Dec 19 2008, 10:23 AM) *
Din cate am inteles eu,ar fi interzis alcoolul. Si asa ficatul e ravasit de medicament...mai bagi si alcool,o ia razna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dap, a mai intrebat de alcool. Si culmea, a uitat. O fi alcoolul de vina ca uita asa de repede?!? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 25 2009, 08:22 PM
Post #649

Musafir

Nu stiu. Da` ce memorie de elefant am io` (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
Diana.
post Feb 25 2009, 11:26 PM
Post #650

Fondator eLady.ro

Vezi, daca nu bei? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

84 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 07:24 AM