IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
Rose
post Jul 1 2009, 10:55 PM
Post #681

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 184

QUOTE(gepetta @ Jun 30 2009, 09:35 AM) *
http://picasaweb.google.com/geussica00/Unt...051078472802290
cam asa arata tenul meu dupa 5 luni de sotret 20 ....fotografiile de jos arata cum eram la inceputul tratamentului . Astept sa inchei definitiv tratamentul si sa vad daca rezultatul va ramane ok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sanatate si numai bine tuturor !

Felicitari, Gepetta! Arati f bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poti sa ne dai mai multe detalii? Fata s-a curatat de tot? Esti multumita? Ai avut efecte secundare? Sunt f curioasa daca recidiveaza. Eu iau Roacuttane si sunt bine dupa doua luni. Nu am efecte secundare dar imi este teama ca imi vor reveni problemele dupa terminarea tratamentului.
Succes!
Go to the top of the page

+Quote Post
gepetta
post Jul 2 2009, 12:38 PM
Post #682

Contaminat
*

Member No.: 5,814

[quote name='Rose' date='Jul 1 2009, 11:55 PM' post='245928']
Felicitari, Gepetta! Arati f bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poti sa ne dai mai multe detalii? Fata s-a curatat de tot? Esti multumita? Ai avut efecte secundare? Sunt f curioasa daca recidiveaza. Eu iau Roacuttane si sunt bine dupa doua luni. Nu am efecte secundare dar imi este teama ca imi vor reveni problemele dupa terminarea tratamentului.
Succes

Sigur ca pot da detalii, cu cea mai mare placere ! Efectele secundare nu au fost in niciun caz atat de grave cat ma asteptam. Am avut la inceput probleme cu uscarea tenului(cam 2 sapt) si cu buzele(desi foloseam un balsam recomandat de dermato, erau foarte uscate si crape, uneori simteam ca imi "frig"), in urma expunerii la soare (chiar si cateva minute), mi-au aparut pe obraz mici eczeme pe care le-am tratat imediat cu unguentul Fluocinolon. Acum folosem un spray pt protextie solara de la Bioderma.
Sfatul meu este sa te hranesti sanatos, sa nu sari peste nicio masa, deoarece stomacul si ficatul sunt mai sensibile in timpul tratamentului.
Tenul s-a curatat foarte bine de cosuri, nu au mai aparut de vreo 3 luni, parul nu mi se mai ingrasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , fondul de ten il folosesc doar la ocazii (inainte de tratament eram "dependenta") si eu ma simt ok !
O sa continuu sa merg la dermatolog lunar si dupa ce termin tratamentul, pentru a imi da tratament extern(creme, lotiuni, geluri de spalare).

Va tin la curent ! pupici !

+Quote Post
mihai85
post Aug 15 2009, 10:43 PM
Post #683

Contaminat
*

Member No.: 5,527

Am 2 luni de cand nu mai iau sotret, nu mi-a mai aparut niciun cos, daca pe timpu tratamentului mai apareau acum nimic, mi-a aparut sebumul iar dar fara acnee, sper ca sa nu mai am probleme de acum in colo

+Quote Post
icegirl
post Oct 14 2009, 11:46 AM
Post #684

Contaminat
*

Member No.: 7,288

Buna sunt noua pe forum, dar sunt ingrijorata in privinta unei anumite probleme.
De 3 ani fac tratament cu Sotret, si abia acum am aflat cat de toxic poate fi pentru organism.
La inceput am avut recomandare de la medic sa il iau 6 luni, dar dupa ce am inceput sa ma opresc, imi tot
apareau cosuri si bineinteles pentru ca ma obisnuisem cu noua mea fata super curata, am continuat.
Eu am 22 ani acum si ma gandesc la conceperea unui copil peste in jur de 5 ani. Ma intreb daca o sa aiba atunci efecte negative tratamentul
meu cu Sotret pe termen lung.
Multumesc.

+Quote Post
Pastelata
post Oct 14 2009, 02:38 PM
Post #685

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Gepetta, nu-mi vine sa cred ca ai luat Sotret doar pentru chestiile care apar in poze.

+Quote Post
Laryss_A
post Oct 14 2009, 02:57 PM
Post #686

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Mie comedoanele Gepettei mi se par mari si dureroase, asa ca nu mi se pare ciudat ca a luat Roaccutane. Atat cat imi dau seama din poze.... Iar daca a incercat si alte tratamente, nu vad de ce sa se mai fi chinuit. Mari sau mici, cosurile au dimensiunea pe care "le-o dam noi".

Mi se pare insa foarte ciudat cum Ice girl a luat 3 ( !!! ) ani Roaccutane desi i-a fost prescris doar 6 luni. Icegirl, iti recomand sa mergi la un dermatolog, degeaba ne dam noi cu parerea si neaparat sa iti faci analizele de sange. NU te juca, poti avea probleme , doamne-fereste, cu ficatul in principal dar nu numai. Nici un medicament nu se ia dupa ureche doar pentru ca are efecte pozitive , mai ales cand vorbim de un medicament cu o foaie de indicatii si contraindicatii , sa te infasori cu ea.

+Quote Post
alecsandra_88
post Nov 14 2009, 11:47 AM
Post #687

Contaminat
*

Member No.: 7,424

Buna ziua la toata lumea cu probleme cu vulcanii astia urati! si eu intru in aceasi oala. am probleme cu cosuri de pe la varsta de 11-12 ani...acum am 21 de ani...am fost la medic dermatolog de curand..mi-a prescris sotret...m-au ingrozit reactiile adeverse..insa mi-am facut curaj si am inceput sa le iau...azi e a 2-a zi;)) si mor de frica sincer....mi'e groaza de reactiile adverse care pot aparea....practic din om sanatos te fac nesanatos pastilele astea...doar k vroiam sa scap de cosuri si de aceea am zis sa incerc....dar totusi sanatatea mea e mai importanta...
ciclul este abundent si cu durerei f mari...asa ca s-ar putea sa fie si o dereglare hormonala...
tratamentul este de 3 luni, 20 mg/zi si liverol ptr protectia ficatului...
va rog, cei/cele care ati luat mai mult timp, ati simtit ceva? s-a intamplat ceva in timp sau dupa?
mie sincer cel mai tare imi e frica de reactii adeverse care pot aparea pe viitor, si dupa intreruperea tratamentului...incapacitatea de face copiii sau probleme cu ficatul pe viata....
Are cineva informatii mai exact?mc!

+Quote Post
Rose
post Nov 14 2009, 08:19 PM
Post #688

Contaminat
*

Member No.: 184

Buna Alexandra,
Si eu iau Roaccutane si n-am avut nici o reactie neplacuta. Am scris mai multe pe discutia generala despre acnee.
Succes!

+Quote Post
gepetta
post Nov 24 2009, 07:34 PM
Post #689

Contaminat
*

Member No.: 5,814

Hy!
Am terminat din iunie tratamentul cu sotret (6 luni) si sunt foarte multumita , nu-mi mai apar cosuri (rar cate 1-2 mici care trec repede), intr-adevar , uneori imi simt fata grasa, dar fara cosuri !
Credeti-ma ca a trecut o luna de la data la care mi-a prescris Sotret pana cand am fost hotarata sa le iau ! La inceput am ezitat ! Acum va garantez ca A MERITAT ! Nu cred ca as fi putut sa scap de acnee doar cu creme,geluri, lotiuni,ceaiuri, regim etc !
Merita sa il incercati !
O sa revin cu o foto recenta ca sa vedeti cum arata tenul la 5 luni de la incetarea tratamentului (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 10 2009, 02:00 AM
Post #690

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Felicitari pentru reusita, Gepetta!

+Quote Post

84 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 09:59 PM