![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bravo, ne bucuram pentru tine. Te asteptam cu pozele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 11-December 09 From: Barlad Member No.: 7,622 ![]() |
Buna. Si eu am inceput de o saptamana tratamentul cu sotret. Am fost ieri din nou la dermatolog, mi-a reluat a spune efectele secundare si sa am grija sa nu raman insarcinata. ok. inteles. da a zis la un moment dat "n-ai voie la lucruri excitante".. iar eu fiind f mica de statura si neparand de varsta pe care o am (17 ani si aproape jumatate) nu m-am incumetat sa intreb ceva de genul "adica n-am voie sa fac sex?"... saptamana asta am avut menstruatie si oricum n-am facut nimic... dar am de gand totusi.. si pe prospect scrie a se folosi cu atentie metodele contraceptive. Pai bn.. si ce inseamna "n-ai voie la lucruri excitante"... abstinenta? Cred ca majoritatea celor de varsta mea sau peste varsta mea au facut totusi sex si in timpul tratamentului.. cu un plus de atentie dar.. totusi. As vrea si eu un raspuns sa ma lamureasca putin. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Naty! Bine ai venit!
Cred ca medicul se refera la altceva: cafeaua, ciocolata, alcoolul si condimentele intra in aceasta categorie a substantelor excitante si nu se refera la sex. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 11-December 09 From: Barlad Member No.: 7,622 ![]() |
Mersi de urare. Am inteles... interesant. Mersi de raspuns de asemenea. Acum sa vedem in cat timp imi trec si daca o sa ma simt rau cumva. Well... asteptam..
|
|
|
![]()
|
|
sunt curioasa.. adica poate scrie si pe prospect dar nu am vaz asa clar... cam la cat timp dupa terminarea tratamentului ai voie sa te expui la soare? asta insemnand bronzat etc?
|
|
|
![]()
|
|
Soarele face ca toate comedoanele sa se "ascunda" si nu e bine sa te expui nici cind ai tenul normal.
Cu atit mai mult un ten cu probleme nu are voie - mai ales la solar, ca in Decembrie nu vad unde te-ai putea bronza prea tare. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 21-December 09 Member No.: 7,665 ![]() |
Buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Sper ca nu e nici o problema daca postez si eu pe acest forum fiind baiat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu sunt in a8-a saptamana de sotret . din pacate acum medicul meu de familie fiind in concediu nu am cum sa iau reteta pana pe 4 ianuarie pentru Sotret (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .. iar mie mi se termina pastilele pe 2 Ianuarie.. Ma intreb daca e vreo problema daca fac pauza cateva zile (2-3) iau 4 pastile pe zi=2 dimineata 2 seara . sotret 10Mg iar pe luna ianuarie adica a3-a luna tot 4 pe zi voi lua . a inceput sa imi dispara considerabil. Mi-a dat sa ma spal cu Gel spumant sebium de la bioderma si cu crema de la bioderma sebium -hydra .. sunt bunicele.. si cam atat |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Catalin! Daca respecti regulamentul nu e nicio problema. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 21-December 09 Member No.: 7,665 ![]() |
eu nu mai am pastile .. si din cauza zapaceli cu doctori cu concediile nu au putut sa imi dea reteta . iar doctora mea dupa 5 ianuarie e la cabinet .. stie cineva daca este vreo problema ca intrerup tratamentul cateva zile?
ma tem sa nu cauzeze si sa imi reapara cumva . :-?? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 10-October 09 Member No.: 7,265 ![]() |
Nu e deloc bine sa intrerupi tratamentul.. e ca si cand l-ai facut degeaba. Cel putin asa mi-a spus doctorita mea. Nu poti sa cumperi medicamentul fara reteta? Macar cateva pastile. Incearca sa cumperi cateva pastile de la farmacie fara reteta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:12 PM |
|