IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
felicz
post Mar 12 2010, 10:26 PM
Post #731

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,125

Multumesc. Da, am observat dupa ce am folosit retinA vre-o 3 zile, mi s-a inrosit ptin fata in locurile in care am aplicat-o. Dar e normal sa-mi mai apara cateva cosuri(nu prea mari) in timpul tratamentului?
Go to the top of the page

+Quote Post
Rose
post Mar 12 2010, 10:35 PM
Post #732

Contaminat
*

Member No.: 184

Da, este normal pentru ca Roaccutane iti curata tenul in profunzime. Si ca de obicei inainte sa fie mai bine e mai rau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In cazul meu au mai aparut dar a fost per total f suportabil. In scurt timp, tenul a devenit mat si asta mi-a placut f mult. Chiar nu vroiam sa se termine tratamentul pt ca mi-era teama sa nu revina. N-am avut efecte secundare neplacute.
Doctorita mi-a recomandat doua pastile de 10mg pe zi, dar eu am incercat sa iau 3/zi cateva zile si am observat ca ma simt f bine cu doza asta. I-am spus doctoritei si a fost de acord sa crestem doza. La sfarsitul tratamentului am scazut doza la doua pe zi si pe urma la una pe zi. Luam in fiecare zi, fara pauza.
Retin-A este f inselatoare. Ai impresia ca iti hidrateaza tenul dar te trezesti cu ditamai arsura pe fata daca nu respecti regulile de folosire. Este agresiva.

+Quote Post
felicz
post Mar 12 2010, 10:39 PM
Post #733

Contaminat
*

Da. exact aceeasi parere. D'aia m-am si dat, pentru ca observasem ca mi se intinde pielea mai bine, ca nu se mai "cojeste" asa tare. E enervanta coaja aia care se face, parca e matreata:)). Alte sfaturi care mi-ar putea fi de folos?

+Quote Post
Rose
post Mar 12 2010, 10:44 PM
Post #734

Contaminat
*

Pai sa renunti la Retin-A si la alte creme anti acnee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (ma repet stiu)
Cauta-ti o crema hidratanta, tenul nu ar trebui sa arate uscat. Daca e prea uscat atunci poti sa reduci doza sau sa cauti alta crema hidratanta. Bea multa apa, cel putin 2 l/zi.
Pe mine m-a ajutat sa-mi exfoliez tenul masand pielea cu mana in timp ce ma spalam cu apa calda. Nu foloseam geluri exfoliante, pielea se lua doar masand pielea.
Si sa ai grija sa nu faci pauze in tratament. Sa iti faci analizele periodic.
Si nu in ultimul rand sa fii f optimist. Vei scapa cu siguranta de probleme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
felicz
post Mar 12 2010, 10:49 PM
Post #735

Contaminat
*

Mi-am cumparat azi o crema hidratanta de la avene "cicalfate" antibacteriene repair cream. Si la mine se exfoliaza fara sa aplic ceva. Apa beau oricum multa, nu in mod special pentru a favoriza disparitia cosurilor ci pt a elimina toxinele din corp. Pauze, sper sa nu fac. Cat despre analize, doamna doctor nu mi-a spus nimic de analize. Daca sapt viitoare, la control, nu-mi pomeneste nimic, o sa fac din proprie initiativa un control. Sper sa scap de ele, m-am saturat sa nu pot privi pe cineva in ochi, sa ma feresc de blitzuri si de lumina puternica. Nu's un tip timid dar chestia asta ma face sa nu am atat de mare incredere in mine.

+Quote Post
Rose
post Mar 12 2010, 11:20 PM
Post #736

Contaminat
*

Testeaza "cicalfate" si vezi daca iti face bine. Teoretic Avene este o marca buna dar nu stiu daca iti ofera hidratarea de care ai nevoie. Stiu ca tenul se exfoliaza singur, dar ca sa nu se mai vada e bine sa te exfoliezi si tu cu apa si masaj. O sa vezi cum se ia pielea si ramane fina.
Daca nu iti recomanda nici un control atunci e suspect. Spune-i expres sa te trimita. Nu poti sa stii exact ce fel de analize sa faci. De aceea mergi la medic sa te indrume.
Stiu de timiditate.. o sa scapi si o sa capeti multa incredere in tine. Poti sa ai incredere in tine chiar acum ca stii ca o sa scapi in curand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
felicz
post Mar 12 2010, 11:24 PM
Post #737

Contaminat
*

Nu e un doctor oarecare. Stiu ca a avut intalniri seminarii prin afara. Probabil ma va trimite, am abia 3 saptamani si un pic de tratament;)).
Sper sa scap de toate si sa pot in sfarsit sa stiu ca atunci cand imi spune cineva sa imi scot ochii verzi in evidenta, sa nu ma lovesc de priviri insistente.

+Quote Post
catalin93e
post Mar 12 2010, 11:56 PM
Post #738

Contaminat
*

Member No.: 7,665

Felicz . nu stiu . ciudat dar eu niciodata nu m-am iritat cand ma barbieream , .. dar pentru orice eventualitate , ca sa nu te iriti , dai cu lama in directia in care creste perul si dupa aceea clatesti cu apa rece , ca sa se inchica porii , sa nu se irite si dai cu un balsam . stiu eu unul bun de la nivea , o sticlutza alba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . si cand te speli pe fata te speli cu apa potrivita ca temperatura..
Cu retin -a mai ales cand e frig sa incerci sa nu te dai ptr ca iti va crapa pielea . si cand te dai te dai numai seara si dai doar cat este nevoie . pe suprafata afectata . doar cat sa acopere , nu mult , ca irita .. eu am facut asta si m-am cojit azi de dimineatza de nu-mi venea sa cred (si de la frig) si norocu akm cu week-endul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
iar tratamentul depinde de gravitatea acneei . poate tine de la 3 la 6 luni sau ca mn 7 luni . dar incearca sa nu iti faci multe probleme in legatura cu efectele pastilelor , ca sa nu ajungi ca mine .( eu ma voi duce la endocrinolog sa vad care si unde e problema) aca iti faci probleme te complici si mai rau.
Si in primele saptamani de roaccutane/sotret sau ce iei tu apare mai rau decat aveai . e normal pentru ca trebuie sa curete , sa scoata tot ce este sub piele .

+Quote Post
catalin93e
post Mar 13 2010, 12:00 AM
Post #739

Contaminat
*

Member No.: 7,665

QUOTE(Book @ Mar 12 2010, 10:02 PM) *
Da, incalci regulamentul. Discutiile se poarta pe forum! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Daca altii ar fi vorbit pe messenger si nu aici nu ai mai fi avut ce sa citesti din urma, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Da scuze . dar nu prea vad rostul .. pe forum nu pot vorbi ca pe messenger . pentru ca nu ne sincronizam cand intram sa putem discuta , iar nu toti avem timp sa stam toata ziua pe forum .. dar daca eu vreau sa vb cu felixz care e singurul baiat pe aici inafara de mn , nu vad care e problema , forumul va avea in continuare vizitatori si persoane care vor scrie aici .
Dar ne supunem regulamentului , daca nu se poate si nu se poate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Noapte buna tuturor ! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 13 2010, 03:44 PM
Post #740

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Te rog sa recitesti regulamentul forumului pe care l-ai acceptat la inregistrare.
Pe forum nu poti vorbi in timp real, stiai asta e la inregistrare. Nimeni nu are timp sa "scrie toata ziua pe forum" dar daca toata lumea ar face ca tine nu ar mai exista forumuri. Iar voi doi nu sunteti singurii baieti de aici. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Te rog de asemenea sa nu mai postezi mai multe mesaje unul dupa celalalt (exista optiunea de editare a mesajului) si sa scrii putin mai ingrijit (fara prescurtari, multe puncte de suspensie, etc.). De asemenea te rog sa nu mai comentezi regulamentul si cerintele moderatorilor (din nou, regulamentul (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) ), ca sa nu poluam topicul cu obiectii personale. Daca ai vreo obiectie te rog sa trimiti un mail.
Nu avem ceva personal cu tine, dar ai incalcat vreo 3-4 reguli ale forumului, reguli care sunt facute pentru bunul mers al lucrurilor iar regulile sunt pentru toata lumea!

+Quote Post

84 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 11:05 AM