![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 7-March 10 Member No.: 8,125 ![]() |
sper:D. Sper sa treaca odata ca m-am saturat de ele:)).
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 7-March 10 Member No.: 8,125 ![]() |
Astazi am luat din greseala 3 pastile in loc de 2:| ... Se moare din asta?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 21-December 09 Member No.: 7,665 ![]() |
mah . nu cred ca are ceva .
dar cum de ai luat cu una in plus? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) mie de la uscarea ochilor ma dor ploapele . si mi s-au inrosit ploapele de jos , pe dedesupt . este din cauza pastilelor? This post has been edited by catalin93e: Apr 5 2010, 09:20 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 34 Joined: 5-February 06 Member No.: 184 ![]() |
Pastilele pot usca ochii si probabil din aceasta cauza pleoapele sunt mai rosii. Fii atent totusi sa nu fie o infectie.
In timpul tratamentului, am putut purta lentile de contact ca de obicei. Nu este o regula. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 1-April 07 From: cluj-napoca Member No.: 1,427 ![]() |
Buna!
Am mai postat pe aici anii trecuti,cand faceam si eu tratament cu sotret si din cand in cand citesc ce mai e nou pe forum,cum o duc altii cu tratamentul.Pe mine m-a ajutat mult Sotretul doar ca am intrerupt tratamentul dupa 4 luni si acneea a revenit dupa 1 an.Acum mi-au aparut o multime de cosuri pe obraji,care au lasat pete rosii si nu mai pai a se vindeca,ceea ce e foarte deprimant pentru mine,va dati seama.Ma gandeam ca mi-ar prinde tare bine Sotretul acuma,stiu ca mi-ar curata tenul,DOAR CA mi-a uscat tenul destul de tare si nici acum nu si-a revenit inca,si la cei 23 ani pe care ii am e o problema deoarece incep sa apara ridurile.Ar fi cam singurul impediment pentru care nu as relua tratamentul.La dermatolog nu am fost inca,doar la endocrinolog si ginecolog,sa vad care ar putea fi cauza.Analizele la hormoni mi-au iesit foarte bine iar ginecologul mi-a recomandat anticonceptionale pentru ovare si acnee(zicea ca problema cu ovarele e si cauza pt acnee).Ma gandeam totusi sa fac o vizita si dermatologului desi stiu ca o sa-mi dea iar tot felu de creme scumpe care nu ma ajuta la absolut nimic.Cred ca de asta l-am evitat. Oricum,ma bucur pentru cei care o duc bine cu tratamentul,aveti rabdare pentru ca rezultatele sunt spectaculoase,hidratati bine tenul si in nici un caz nu il intrerupeti(ca in cazul meu) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 21-December 09 Member No.: 7,665 ![]() |
buna Rox .
Imi pare rau pentru ce ti se intampla incearca sa gasesti alta cale cu care sa rezolvi problema cu acneea , eu dupa ce am inceput cura cu sotret am auzit de un tratament cu laser care costa vreo 500 de euro (nu dispun de banii astia si nu as da atatia bani si nici nu stiu cate sedinte sunt) dar am auzit ca nu este acelasi lucru cu laserul acela cu care se face peeling , stiu ca sotretul sau tot ceea ce contine aceeasi substanta activa nu face deloc bine la ficat , mai ales ca tu ai spus ca ai mai tinut 4 luni . daca vrei sa incerci tratamentul cu laser doctora care mi-a fost recomandata este DANA HARBUZ. P.S In seara asta am ramas fara gel de curatare , iar la mine aici nu gasesc , sunt la 30-40 de km de bucuresti si nu ma pot duce pana luni , este vreo problema daca ma spal cu sapun Dove pana atunci? |
|
|
![]()
|
|
Iar au inceput sa-mi apara punctele negre dupa nas...aproape disparuse:( imi vine sa ma dau cu capu de oglinda:-L. Probabil din cauza ca nu am luat o saptamana pastilele... Cu ce sa ma mai dau?
|
|
|
![]()
|
|
:|:| Cum sa nu le iei . 1-2-3 zile nu prea conteaza . dar o saptamana e cam mult o sa iti treaca dar exista o posibilitate mai mare sa reapara ..
Dar tu cum ai acnee "medie" sau cum ai diacnosticul . poate nu o sa mai apara .. ai rabdare ca or sa treaca si fi atent cu pastilele |
|
|
![]()
|
|
vreau sa stiu daca este interzis desavarsit consumul de alcool in timpul tratamentului. sau daca ati baut alcool care au fost efectele?
|
|
|
![]()
|
|
nu este recomandat consumul ptr ca (cika) creste lipidele in sange sau ceva de genu asta .. nu stiu sigur doar am auzit , si ca asta nu ar fi bine , inafara de asta pastilele astea suprasolicita ficatul , iar daca adaugi si alcool nu e tocmai bine .
eu am baut ieri incat sa ma simt putin ametit , dar nu am avut nici o reacte adversa sau vreo problema. cum mai evolueaza tratamentul la tine? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:55 AM |
|