![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 7-March 10 Member No.: 8,125 ![]() |
Merge bine:P. Eu weekendu' asta am cam abuzat de alcool. Nu exagerat da vb ta "Cat sa ma ametesc". nu am avut reactii adverse da ma tem pe termen lung sa nu apara ceva...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 21-December 09 Member No.: 7,665 ![]() |
felix . ? alte probleme au aparut?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 17-March 10 Member No.: 8,202 ![]() |
Care e pretul la o cutie de Roacutane ?
Se da fara prescriptie ? Cate tablete contine ? Cate se i`a pe zi ? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Se elibereaza numai cu prescriptie medicala si nici nu vad de ce l-ai vrea fara , e mult mai sigur si bine sa te consulte si monitorizeze un medic (dermatolog). Iar de luat, se iau strict dupa schema de tratament facuta de acest medic, nu dupa ureche, este un medicament cu multiple posibile reactii adverse iar schema de tratament difera de la o persoana la alta in functie de tipul de acnee, numar de kilograme, varsta etc.
Cutia e de 30 de bucati din ce stiam eu dar vad pe net ca ar exista si de 100. Cu preturile nu le mai am fiindca nu mai tin de niste ani tratamentul dar vezi ce zice si mister Google, sau intreaba direct intr-o farmacie. Bafta! This post has been edited by Laryss_A: May 3 2010, 06:40 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 21-December 09 Member No.: 7,665 ![]() |
pretul este de 50 ron , iar eu am luat pastile si fara prescriptie medicala , acum nu stiu la tine cum e , probabil ca la mine imi stia farmacistul situatia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
S-a schimbat situatia inseamna. Pe "vremea mea" se dadeau numai cu reteta si erau mult mai scumpe.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 7-March 10 Member No.: 8,125 ![]() |
Nicio problema:D. Sunt mandru', incepe sa se vada chiar f bine efectul. Maine merg iar la dermatolog pt a-mi lua a 3-a luna de roaccut. Sunt foarte multumit. Crema Cicalfate de la Avene e foarte buna, o recomand. O gasiti la sensiblu e 43 ron parca:-?. Si o sa trebuiasca sa-mi cumpar si un spray cv pt protectie solara. In rest numa bine. Trebuia sa imi fac analizele da o sa mi le fac luna asta pt ca si acolo trebuia sa mai dau 90 ron si nu am avut (multe majorate si altele).
Succes in continuare! |
|
|
![]()
|
|
mai am 6 zile pana la terminarea tratamentului , si cand mergea mai bine , nu mai aveam nici un cos inafara de pete , observ ca in fiecare zi imi apare cate un cosulet pe frunte , dar trece rapid (asta se intampla de 3 zile) este normal?
|
|
|
![]()
|
|
La fel si mie. Iar punctele negre de pe nas, ba imi dispar, ba imi apar...ceva pt ele? o crema ceva? Multumesc:D
|
|
|
![]()
|
|
Gata . Finish . Am terminat cu pastilele pentru totdeauna . rezultatul e chiar peste asteptari . (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
felix vor trece si punctele negre . mai apar din cand in cand dar o sa observi ca apar din ce in ce mai putine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Bafta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:44 PM |
|