![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 7-March 10 Member No.: 8,125 ![]() |
Vad:X. Din ce ince mai bine. Am fost la dermatolog si nu mai vroia sa-mi dea pt ca cica e vara si tre sa ma feresc de soare. I-am cerut sa nu-mi intrerupa tratamentu, mai bine ma feresc de soare si aplic cva spf decat sa imi apara iar:-s. Ceva pt protectia solara ce-mi puteti recomanda?
P.S: Listen to DeepCentral feat xonia - my beautiful one |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 21-December 09 Member No.: 7,665 ![]() |
Pai cam asa e . mie din potriva doctora zicea sa mai iau 1 luna . adica 8 luni jumate :| . dar i-am zis daca ma pot opri si a zis ca e ok daca ma opresc.
nu stiu daca e bine sa te incarci cu zeci de creme . :-? dar daca doctoru spune sa intrerupi :-?? oricum din cate a zis doctora o data ce termini cu roaccutane nu mai e nevoie de crema de protectie .decat de cea de hidratare si gelu de curatare cat mai ai din tratament? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 7-March 10 Member No.: 8,125 ![]() |
Pai, eu iau roaccutane de 4 luni(am inceput sapt trecuta a 4-a luna). In afara de roaccutane, zynerid si isotrexin nu mi-a mai dat nimic. Zynerid si isotrexin nu am mai folosit demult pentru ca observasemc a mai rau imi faceau. In schimb am folosit o crema hidratanta de la Avene (cicalfate se cheama) care mi-a fost foarte buna, Nu doar ca a hidratat dar a si ajutat la vindecarea cicatricilor. Mie nu mi-a spus ca imi opreste definitiv tratamentul, mi-a spus ca il opreste doar pt ca e vara, si ot ca o sa stau in soare, nu e indicat tratamentul. Am spus ca pot sa ma feresc. D'aia vreau un spreay/crema spf care sa ma protejeze cat de cat impotriva soareului.
Pareri? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 34 Joined: 5-February 06 Member No.: 184 ![]() |
Ma bucur ca nu intrerupi tratamentul. Sansele sa nu revina acneea sunt maxime daca ajungi la o anumita concentratie de medicament in sange. Daca intrerupi va trebui sa o iei de la capat ca sa ajungi la concentratia necesara. Eu am continuat tratamentul in vara trecuta si nu am patit nimic. Am avut protectie solara dar nu prea am folosit-o.
Acum am protectie solara Avene Cleanance 40 SPF. Mi se pare buna. Am mai avut protectie din gama Bioderma Sebium AKN, sub forma de spray si mi-a placut. Succes! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Baieti, oricum nu e bine sa stati la soare, chit ca urmati tratamente anti-acneice (cu atat mai mult), dar chiar daca nu. Orice colorare a pielii inseamna de fapt o agresiune.
Puteti sa alegeti o crema speciala pentru pielea cu probleme, gen Hyseac de la Uriage, Photoderm Akn de la Bioderma, mai era o crema Roc despre care citisem foarte multe pareri optimiste, dar la acel moment nu exista in tara. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu din incercate nu pot sa spun, pt ca pe fata folosesc fond de ten, care din fericire are si SPF si nici nu incarca pielea precum o crema speciala cu protectie solara. Dar cere testere pt astea mentionate si vezi ce ti se potriveste! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 21-December 09 Member No.: 7,665 ![]() |
in zona mustatii mai exact pe langa nas mi-au aparut cosulete mici ca si cum m-as fi iritat , dar nu am mai dat cu lama de cand mi-au aparut , mai exact de 1 saptamana.
ce sa fac? vreo crema ceva? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Ipotetic,zic si eu,daca e sa te fi iritat de la ras incearca acele stick-uri concepute anume pentru barbati,dupa ras,pentru iritatii si cosulete.Era ceva la Avon,poti incerca de la Vichy,aplicat pe suprafata pielii le usuca si le grabeste vindecarea continand acid salicilic dar si bisabolol pentru calmare.Am avut si eu probleme de genul,foloseste un gel de ras calmant,zona deasupra buzelor e foarte sensibila si se irita imediat!La mine asa a functionat!Bafta!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 22-April 09 Member No.: 6,318 ![]() |
Din pacate tratamentul Roaccutanne e doar o iluzie. Eu am terminat tratamentul acum 2 luni si deja au inceput sa-mi apara cosuri des si in aproape aceeasi maniera ca inainte. Incepe iarasi frica sa mai mananc orice, sau sa beau, cu gandul ca orice imi poate provoca probleme. La mine pe perioada tratamentului nu mi-au mai aparut cosuri absolut deloc, si nici pana acum vreo sapt, dar brusc au inceput. La mine nici nu era foarte grav, dar se pare ca nu tine Roaccutane si este doar o solutie temporara.
|
|
|
![]()
|
|
cred ca are dreptate sau , nu stiu .. dar eu deabea ce am terminat . si mi-am luat daia pentru iritatii de la farmacie , si fara nici un folos ca mi se extinde spre obraz , numai ca astea sunt cosulete de suprafata ca o iritatie . :|
si parca nici psihic nu ma simt ok. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 22-April 09 Member No.: 6,318 ![]() |
Eu vreau sa ma duc sa mai incep inca o data tratamentul (o sa fac asta pana termin cu tot: ori mor eu, ori ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ). O sa ma armez si cu liv 52 ceva, o las mai usor de pe ulei si o sa incerc si un regim alimentar mai strict (ca am colesterolul prin acoperis).
Chiar as fi curios de cineva de aici, indiferent daca e barbat sau femeie, care a terminat tratamentul si a scapat din prima de ele, sau daca a scapat cum a reusit. Sunt constient ca cine a scapat nu a mai vrut sa aiba nici o legatura cu forumuri de genul asta, dar poate poate... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:41 PM |
|