IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
felicz
post Jun 18 2010, 12:29 AM
Post #801

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,125

Uite, eu nu m-am tinut prea "cu sfintenie". Adica mi s-a spus sa iau numa pana vineri, eu am luat si sambata si duminica, numa ca doar 1 pe zi...(faceam intre luni pauza de o saptamana). Acum mi s-a spus sa iau doar cate 2/zi de luni pana joi si sa nu mai iau deloc toata saptamana...eu prefer sa iau cate una pe zi. Si n-am probleme deloc. Mi-au disparut in totalitate (mai am cateva semne si cateva pe spate).
Go to the top of the page

+Quote Post
catalin93e
post Jun 20 2010, 06:36 PM
Post #802

Contaminat
*

Member No.: 7,665

:| Iale cum ti s-a spus ca trebuie incet incet sa iti reduca doza . iar u daca continui si faci cum crezi tu nu stiu daca e tocmai bn . sa nu fie rau ptr ficat :-?? . si nu e vb de probleme (acum) ca problemele astea nu apar acum . apar dupa tratament . sau dupa mult timp .
eu am 1 luna jumate de cand am terminat si nu mi-au trecut petele . trec foarte foarte foarte greu . si unele cosulete da foarte foarte mici . iar iritatia din zona mustatii inka nu a disparut. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Spirits
post Jun 27 2010, 06:03 PM
Post #803

Contaminat
*

Member No.: 6,318

catalin93e, asa a inceput si la mine intai, cu cosulete mici si albe, iar acum sunt la fel ca inainte (nici o diferenta, am gresit cand am spus ca e vreuna). Imi apar 3-4/zi sub piele si iara o iau de la capat. Maine ma duc iarasi la un control si am sa cer sa reiau tratamentul, dar mai puternic de data asta. Singura imbunatatire care se vede este pe spate si piept, unde nu mai am mai nimic...pentru moment.
E trist, dar e o boala fara leac aparent. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Spirits
post Jun 28 2010, 08:52 AM
Post #804

Contaminat
*

Din pacate nu mai pot edita postul anterior, dar vroiam sa va spun ca am fost azi la dermatolog si nu mi-a mai dat roaccutane, ca a zis ca nu e problema mare ce mi-a aparut mie. In schimb mi-a prescris isotrexin, care din ce citesc pe net vad ca este o forma de accutane locala (unguent) si majoritatea sunt foarte multumiti de el (macar nu mai afecteaza ficatul). Va tin la curent ce si cum cu isotrexin asta

+Quote Post
catalin93e
post Jun 29 2010, 10:02 PM
Post #805

Contaminat
*

e bn ca nu ti-a dat sa iei din nou alea . eu aproape ca mi-am revenit cu problemele care mi le facuse Sotret .. acum cu soarele ma protejez cat pot . din pacate au inceput sa imi apara mici punctulete negre pe nas ( daca stiti ceva dermatocosmetic care functioneaza bine contra punctelor negre) iar cosuri nu mai am . pe spate mi-au ramas sub piele dalea micute . si mi-e sa nu iasa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
iar iritatia de sub nas o am de 1 luna jumate . si cu orice ii dau nu trece .. si nu e de la ras
deocamdata stau bine . sper sa nu apara ca nu mai iau pastile in viata mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
felicz
post Jun 29 2010, 10:45 PM
Post #806

Contaminat
*

Isotrexin la mine nu a avut rezultate extraordinare...pastilele sunt mai bune, sincer. Vezi sa nu te dai mult. Daca se face cumva o pojghita invizibila care se ia, insemana ca ai dat f mult. Nu trebuie sub nicio forma sa se ia sau sa se vada. Trebuie dat cate putin. Retin-A e chiar bun da tot asa putin ca asta pateaza. Daca te dai mult si in exces se inroseste usor partea unde ai aplicat tratamentul. Nu inteleg catalin de ce ai fost atat d enemultumit cu roaccutane. Probleme cu ficatul?
Voi cum va feritti de soare pe perioada roaccutane/sortet?

+Quote Post
catalin93e
post Jul 1 2010, 03:09 PM
Post #807

Contaminat
*

Pai tinand cont ca am trecut prin cateva momente mai putin placute fizic si psihic pe perioada tratamentului . atat timp , si cand acum vad ca au reaparut mici punctulete sub piele (pe fatza) si puncte negre pe nas chiar sunt nemultumit . incep sa cred ca am tinut tratamentul degeaba .. si-a facut treaba , dar sper sa nu fie doar temporar . cred ca era si o problema cu ficatul ca nu ma simteam tocmai bine . dar mi-am revenit . Fara cola , mancaruri grase , alcool mai rar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Daca ma dau cu retin-A pe cosuri se intampla ceva ? mai ales ca este si perioada asta cu soare .
Iar in legatura cu protectia solara folosesc o crema de la avon cu spf 30 . nu stiu daca e buna :-?? .. dar imi voi lua un spray cu spf 50 de la bioderma . am auzit ca e foarte bun .

+Quote Post
Spirits
post Jul 3 2010, 01:21 PM
Post #808

Contaminat
*

Vad ca isotrexin functioneaza totusi. felicz, intr-adevar, m-am dat asa si se lua pielea in timp ce ma dadeam cu el, dar nu mi-a aparut nimic rosu iar pielea vad ca raspunde ok, aproape si-a revenit ca in timpul tratamentului cu accutane. Cred ca totusi tratamentul si-a facut o mare treaba (pe spate si pe piept nu mai am nimic de cateva luni - de cand am oprit tratamentul) iar acum isotrexin asta doar il intretine. Cred ca depinde de fiecare persoana in parte.

+Quote Post
felicz
post Jul 4 2010, 08:22 PM
Post #809

Contaminat
*

Nu era pielea, era crema pusa in exces. In cantitati normale, isotrexin nu ar trebui nici sa se cunoasca pe piele nici sa se cojeasca.
Aveti grija ca prea mult gel isotrexin strica dupa un timp. Dadeti-va rational.

+Quote Post
catalin93e
post Aug 8 2010, 06:03 PM
Post #810

Contaminat
*

eu nu inteleg un lucru , am terminat tratamentul iar pielea mea arata ok , unele momente cu 1 cos-2 .. dar trec ..
si totusi dermatoloaga mi-a dat sa imi dau inafara de gelul de curatare cu bioderma hydra , care aia hidrateaza pielea uscata temporat de la tratament . iar acum nu mai am pielea uscata , si a zis sa ma dau minim 3 ani cu astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

+Quote Post

84 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 12:36 PM