![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
fetelor, dargutelor, haideti sa stabilim o intalnire pe orase (cum bine se discuta pe undeva....)
adica noi, bucurestencele sa stabilim o data anume, la care sa poata veni si celelalte fete din tara (daca vor putea), apoi, cele din timi sa stabileasca o data anume (io parol k vin, da' numa' sa-mi spuneti cand, si sa fie musai in week-end, k altfel nu am cu cine lasa bebelu'), si tot asa.... bai, nush cate fete sunt din baia mare ca sa face o intalnire si acolo, dar daca nu sunt multe, poate reusim s-o corupem pe delphi la intalnirea din buc sau timi...ce zici delphinutzo, ne onorezi? io ma gandeam k pe 1 martie ar fi super-super sa ne intalnim in bucuresri, sa mergem undeva inr-un loc linistit (k tot vom face noi zgomot destul :D)....ce ziceti? bai, si inca o kestiuta, daca sunteti de acord: fiecare fatuca care vine, e musai sa aduca ceva simbolic, ca o amintire, se amesteca lucrurile ca la o tombola, si fiecare pleaca acasa cu o amintire de la altcineva, lasand la randul ei ceva in amintirea altcuiva...Doamne ce alambicat ma exprim....da' voi intelegeti, nu? va tzucutz si va astept cu propuneri :-* |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Sa ne intalnim atunci. Totusi inceputul lui martie este un pic cam devreme pentru mine. :(
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
nu-i bai, aurelia...stabilim alta data, k doar nu e batuta in cuie data de 1 martie...important este sa fim cat mai multe "acneice" ;D
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
prima conferinta a acneicelor 8)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Bahhhh eu o sa va invidiez putin...am voie?:)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Ce scumpa esti, Elenutzo! :)
Adevarul e ca io m-as pune pe un drum de Bucuresti, numa sa se mai dezghete oleaca, poate mijlocul lui martie sau chiar inceput de aprilie ar fi minunat, uite ca si Aurelia zice ca e un pic prea devreme in martie. Chiar mi-ar placea sa va cunosc, as fi tare bucuroasa sa va vad. Si poate le convingem si pe nebunicile din Timi sa vie in Bucuresti :) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
elle_ni, punema pe lista ca vin. :-* si imi iau si bubele la mine. :D
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE Bahhhh eu o sa va invidiez putin...am voie?:) nu, ari, n-ai voie sa ne invidiezi, da' ai voie (ba kiar te rugam) sa vii si tu....hai....te rruuuuuuuuugammm 8) |
|
|
![]()
|
|
QUOTE elle_ni, punema pe lista ca vin. :-* si imi iau si bubele la mine. :D ciresico, ia-le toate, mama, k altfel nu se pune....e musai sa luam toate bubebele cu noi, da' sa nu dam la altii ;D asa....hai kiar m-am luat cu raspunsurile, si iar ma urekeaza fortelady ca scriu prea multe mesaje succesive.... so, hai s scriem fiecare din ce oras este, k in profil nu toata lumea si-a scris locul de bashtina... io's din bucuresti delphina -baia mare angelito - bucuresti ariana - timisoara cireasa?????????? kale?????????? aurelia -strainatatzuri (aici e cam nashpa cu transportu' :estiok:...da' e bine c-o sa vina) haideti fetelor cu acnee, sariti la prezenta, sa ne vedem de martisor...sau mai tarzior...de pacaleala :P :P :P |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
deci ma apuc de cultivat, da? :fluierat:
intrarea se face numai pe baza de bube :pistolar: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:30 AM |
|