![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
albi cand bagi si tu de o miere , ca de la atat zburat din floare in floare faci febra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu mi-am cumparat propolis. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (Tin sa mentionez ca nu imi placea deloc cand mi se dadea cu forta cand eram mica. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Am o perioada naspa, n-am chef de nimic si ma gandesc in continuu daca am facut bine ca mi-am dat demisia. Nu am luat salariu nici in ziua de azi si cand am plecat de la firma mi s-a reprosat ca nu am facut nimic pentru ca firma sa prospere...eu nu inteleg ce naiba vroiau sa fac? Sa fac trotuarul ca sa aduc bani in firma sau ce? In rest va citesc zilnic dar am sa scriu mai mult dupa ce imi revin din starea asta. Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Corina, bafta multa si fi tare! Vin si zile mai bune. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna fetelor!
Am intrat repede sa salut si sa citesc un pic. Trebuie sa plec acum dar va dau vesti bune cand revin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna fetelor, am venit si eu de la plimbarea de seara, cred ca vine furtuna.
Corina, nu te mai gandi daca ai facut bine sau nu, important este sa-ti revii. Albi, ai grija de tine! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Corina, linisteste-te! Nu stiu ce se asteptau de la tine, insa treaba cu prosperatu` unei firme nu tine nici macar de tax managementul firmei! Te tuc, iubita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Multumesc fetelor de incurajari si va pupicesc!
La noi iar s-a anuntat canicula. Ma duc sa ud gazonul si sa spal terasa ca mai tarziu nu se poate sta afara! Pupici la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Am un coleg care tot buseste usa de la birou, si o face pe prostu. Ca i-am zis de 10 ori sa nu o mai buseasca! Poate ii dau o usa-n cap!!!
Corina imi pare rau! Dar daca ei dau vina pe contabil ca nu a adus bani in firma, mie mi se pare ca nu merita sa stai acolo, pentru ca nu prea stiu ce au de facut. Mai am 2 zile jumate de munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am cunoscut un baietel... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:19 AM |
|