![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata fetelor!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`NEATA! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu e vorba de iertat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca nu il vreau prea mult prin preajma. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua!
Oricine poate gresi la inceput, pentru ca nu cunoaste foarte bine persoana cu care vorbeste, si atunci actioneaza gresit. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La noi a plouat azi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Trimite si la Bucuresti vreo 2 nori ca mooorrrr de cald (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua. Eu am inca o stare confuza si usor ametita. Cred ca e de la tensiune. Ma-sa pegheata!!!
Daca nu ai de gand sa il tii mult pe langa tine, treci peste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai iti trimit, insa vaz ca sint cam caposi... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) S-au intepenit aici! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Albi, cum te mai simti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am dormit iar si m-am trezit acum. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ma, nu e capat de tara, i-am trimis eu un sms in care l-am intrebat daca doarme si mi-a scris ca mai are putin si adoarme si ca ma pupa (dar nu detaliez cum pe forum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si eu l-am sms-uit inapoi sa-l intreb daca doar virtual si ce mesaj credeti ca da inapoi? "Acolo cum o fi!" . N-am mai trimis nimic inapoi ca m-a enervat. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Suna el si ii dau peste nas imediat. Il comparam cu astia sariti de 40 cu care am iesit care isi cantaresc fiecare cuvant si iti cantaresc fiecare cuvant si spun numai ce si cand trebuie. M-am obisnuit prost... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha, ha, funny.
Salutare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:11 PM |
|