![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata!
O cafeluta? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/cafea.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Cire, un ceai imi dai si mie? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Buna dimineata! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu am multa energie azi pentru ca este o vreme gri asa cum imi place mie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Albi, trebuie sa-ti gasesti un hobby (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) neata
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata!
Cire, vreau eu cafeluta aia! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) la toata lumea! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
stie cineva ce mai e cu Laur ? nu a mai trecut de multa vreme ...
This post has been edited by Jo-Anna: Aug 5 2010, 11:55 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua!
O zi minunata cu soare. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) V-oi avea o floricica de la Gardenie, si am 3 puiuti de la Miltonia. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Fratele meu a reusit sa-si ia Lavanda mult dorita. E fericit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu vreau o cafeluta... SUnt obosita frantaaa! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Holla.
Eu am o groaza de nervi. In primul rand pentru ca m-au trimis acasa la ora 12 jumate. Numai pe mine. Cand mai aveam o groaza de treaba. Nu era nimic urgent, dar treaba aveam. Restul au ramas. Acum am auzit ca s-a suparat unul dintre sefi ca am plecat cand nu erau ei acolo. Da nu vroiai sa te si pup si sa-ti multumesc pt ca o sa-mi platesca chiria Sf duh??? In al 2-lea rand. Am dat de o retardata. Am fost pana la un sediu de telefonie aici. Prietena unui coleg si.a luat un usb cu internet. A facut o incarcare de 20 de euro si trebuia sa primeasca bonus jumatate din valoarea reincarcata. A primit mesaj ca a reincarcat 15 euro si bonus 5. M-a rugat sa ma duc sa intreb, pt ca ea munceste in alt oras. Ma duc ii explic lu aia. Am platit 20, am primit 15 plus 5 bonus. Aia: Pai da . 20. I-am mai explicat odata ca terbuia sa primesc 20 plus 10 bonus. Ea: nu 20. Zic femeie, Daca am incarcat cu 20, nu trebuia sa primesc banii astia plus 50 %? si ea..pai da.... ca au fost 2 incarcari de cate 10, am luat 2.5 de acolo plus 2.5 de acolo si uite 5. Pai doamna astia is 25 %. Ba nu is 50. doamna. 5 euro nu sunt 50% nici 20 de euro nici 15. Ma intelegeti? Pai nu ...caa sunt.. si m-am enervat atat de tare, incat m-am intors pe calcaie si am iesit fara sa spun nimic. Era sa fac o criza. Si a 3-a. M-a sunat colega-mea sa ma intrebe ceva in legatura cu programul pe care il folosesc eu. Si ii zic.. pai nu ar trebui sa nu zic nimic acum??? Sa il las pe sefu care are impresia ca nu mai are nevoie de mine?? I.am zis da m-am umplut de nervi. si 4. Mi.a venit "bucuria" |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Wow, Albinel, multe pentru o zi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:45 PM |
|