![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Cindy, doar nu vorbesti serios nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ( (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Stii ce s-a intamplat data trecuta, cand am dezvaluit unele lucruri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Oricum viata e plina de neprevazut, dar merge inainte, si dam in spate ce a fost rau, si asteptam cele frumoase si bune sa vina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/throb.gif) Mi-a inflorit gardenia o floricica frumoasa si minunata si foarte parfumata. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua. Am ajuns azi dimineata la mama, dupa un drum de 17 ore. Am plecat ieri la 5 jumatate dupa amiaza, si am ajuns azi dimineata la 10 jumate. Am prins niste cozi de speriat. Am facut 3 km intr.o ora jumate. Oricum am fost foarte inspirati ca am plecat aseara, pentru ca daca plecam azi dimineata, ajungeam maine dimineata aici la c cozi sunt pe sutostrada.
Am dormit vreo 2 ore, si acum nu stiu ce o sa mai fac. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da oricum suntem cu totii dupa mult timp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Ma bucur ca ai ajuns cu bine Albinuza. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Eu ascult muzica, o dedicatie. In rest citesc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cindy, doar nu vorbesti serios nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ( (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Stii ce s-a intamplat data trecuta, cand am dezvaluit unele lucruri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Oricum viata e plina de neprevazut, dar merge inainte, si dam in spate ce a fost rau, si asteptam cele frumoase si bune sa vina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doar general fara detalii gen nume sau usor de identificat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar e decizia ta si oricum ar fi, o respectam! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) O duminica frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cindy, cred ca un nou topic ar fi super sa deschid, doar pentru asta, ce spui? Mai exista?
Am gasit un topic : cum cucerim persoana de care ne-am indragostit. Dar nu este nici unul despre cum cuceresti persoane de care nu esti indragostita, si nici nu vrei sa fii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai, presupun ca nu i-a sesizat nimeni necesitatea. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Diana (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Eu una nu am nevoie, ma descurc. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Scaiut, ce faci, puiule? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
La Iasi a incercat o idee sa ploua, dar s-a oprit brusc si fara sa curete un pic atmosfera. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Noapte buna! Va pup pe fiecare in parte cu mult drag! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Odihna buna sa aveti!
(IMG:http://6c.img.v4.skyrock.net/6cc/gamer0701/pics/834992665.gif) (IMG:http://ange94.a.n.pic.centerblog.net/xrjwhxsn.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 11:50 AM |
|