![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Noapte buna, City! Vise cu ingeri!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce racoare e!!
Azi-noapte a fost o furtuna de am zis ca darama blocul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata!
Am fost la mare si a fost superrrr! Azi e mai racoare la noi dar nu sunt sanse sa ploua. Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Diana, cum te simti pe caldurile astea? Stiu ca tiroida ''face urat'' cand e foarte cald. Teo, te-am vazut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...esti online! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Cori (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce repede m-ai vazut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt fericita! Mi-a venit puiul acasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce dor mi-a fost de ea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Tare greu au trecut astea doua saptamani. Saptamana asta pleaca iar. Of! In alta ordine de idei, imi tot bat capul cum sa acesorizez o rochita pe care planuiesc sa o imbrac la o nunta si pana acum nu am gasit nimic sa ma incante (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai am vreme, insa parca vad ca in ajunul nuntii eu tot n-o sa am nici o idee. Am vorbit cu Oana azi la telefon si m-a facut sa zambesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oana, pupici multi de la mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa aveti o saptamana frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna fetelor, gagicilor, doamnelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
O saptamana frumoasa va doresc. Azi noapte a plouat si la mine si a fost asa bine ca s-a mai racorit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Despre mine ce sa mai spun. Sunt bine adica tot cu raceala mea, ma doare in gat rau, dar trece. Si sunt fericita cum nu am mai fost de mult timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va imbratisez pe toate si pe Laur (desi nu mai intra pe noi) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Teo, ce mai face Oana? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua!
Iese soarele la Iasi, nici o sansa sa ploua cum trebuie. Adie un pic vantul, dar cred ca inutil. O saptamana superba va doresc, si plina de bunadispozitie. Diana, multumesc de urare. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Kryss, dar de ce-ti trece atat de greu raceala asta? Corina, bine ai revenit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ai intalnit macar unul din baietii propusi de mine? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Teocris, poate e greu, dar e bine si pentru ea, sa mai vada lumea, si poate si sa-si dezvolte capacitatile de a se descurca singurica. Scai, ce ai cumparat frumos? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ciresica_dulce, de-ar fi fost si la noi, ca la tine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pentru voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) : <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/O1y-KpzfqkQ&hl=en_US&fs=1?color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/O1y-KpzfqkQ&hl=en_US&fs=1?color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9svtR_Qnurg&hl=en_US&fs=1?color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9svtR_Qnurg&hl=en_US&fs=1?color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Noi am venit de la plaja. ma prins o zi buna fara de meduze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am balacit inTiraniana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acum tre sa papam, si mai vedem noi ce facem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Distractie placuta Albinuza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
City, pai nu stiu de ce imi trece greu raceala. Oricum nu iau nici un fel de pastile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si cateodata mai mananc si inghetata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca deh... am rabdat o saptamana si ceva, dar mi- era pofta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna!
Ce fac fetele mele? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 11:34 AM |
|