![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sau cand traiesti iar si iar iubiri de-astea la maxim! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stii tu cum se zice, unii nu se invata minte niciodata...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Stiu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar totul e frumos cat e, cat nu mai e, e bine sa fie dat uitarii, sau sa treci peste, si sa-ti amintesti doar ce a fost frumos.
Somn usor Pink, ai grija de tine. Tineretea e un izvor nesecat de nebunie, traieste-l, dar nu te lasa influientata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Somn usor Diana. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Somn usor Scai. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Somn usor, Stella!
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
M-a mancat azi la vreo 7 sa iesim in oras la haleala undeva la vreo 30 km si ne-a prins o furtuna de nisip , cand am ajuns acasa aveam nisip si in chiloti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu exagerez ! Avem si o perioada de kalima cu temperaturi de 40+ grade si e 4 dimineata (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) , nici nu vreau sa imi imaginez cum o sa gafai maine la amiaz
Asta e viata , oricum sunt f fericita ... am papat sushi , mancarea mea favorita cu mult wasabii (IMG:style_emoticons/default/mah.gif) Noapte buna la toate |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Nu mai pot de somn, seara nu ma vad culcata si dimineata nu ma trezesc. City, aproape gata bagajul, mersi de urare.
O zi cat mai usoara va doresc, fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Ce mai stiti de Laur? Ca vad ca nu mai intra pe aici. O fi patit ceva? Scaiut, drum bun! Pupicei si o zi buna! Deci...astea-s lighioanele din ograda mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! (IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/soparla2.jpg) (IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/sarpele.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Corina eu cred ca stateam numai cocotata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sper sa gasesti solutie sa scapi de vizita lor. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vai, Corina, ala mic si verde e dragalas rau. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu fac teste haioase (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) si-mi pierd vremea pe net. Am atata treaba de facut si chef de loc.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Cire...dragalas o fi dar sper sa nu treaca pragul casei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Ma apuc sa mai bag ceva poze pe grup...ca azi mi-e lene si nu am chef sa fac treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:18 AM |
|