![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ziua buna! Cit poate fi de buna o zi cu o caldura infernala... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Pink, viata inca nu s-a sfarsit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mergi la medic sa vada alunita.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Stiu, dar sunt panicata. Verisoara mea a murit din fix acelasi motiv cu diferenta ca alunita ei era pe picior. O sa merg maine.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Unii mor si de la o masea.
Altii nu mor nici calcati de tren. Fiecare cu destinul lui. Si sa-ti mai spun ceva, daca Dumnezeu este langa tine si ai realizat ceva pana acum, si ai credinta in El, nu ti se va intampla sa mori dintr-o chestie minora. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (cel mult de batranete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Hello fetele!
Eu acuma am ajuns de la munca. Ma tot gandesc ce sa mai mananc in seara asta. Corina, ce curte frumoasa ai!!!! Imi place tare mult. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, scaiut!
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
io am mancat paste cu carne tocata si branza , facut de pretenu , f bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
acu ma bag sa caut o reteta cum se face Ice Tea daca gasesc ca si ala care il cumperi de la neastea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Jo-Anna: Aug 12 2010, 07:33 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Am ascultat si eu melodia lui Eminem&Rhianna. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Pink, stai linistita. Si eu la viata mea m-am speriat de cateva ori ca sufar de nush ce boli si cand am mers la doctor erau de fapt niste prostii. Mergi la doctor. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Albi, te invidiez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Concediu placut. Sa ne arati si noua ce ti-ai luat. Corina, fericito, tu sigur nu mori de caldura ca noi cu asa curte. Si mai ales cu asa "prieteni" cu sange rece prin preajma. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In noaptea asta cred ca iar ma perpelesc in suc propriu. (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Buna fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Jo` daca gasesti reteta sa ne-o dai si noua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare!
Am fost la cumparaturi si mi-am luat o rochie de seara pentru nunta. Ma simt cam goala in ea mai ales ca are spatele gol si daca trag un pic de ea se vede noada c.....i (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ....intelegeti voi! Dar ii place lui Bubu (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) ! E crunt de cald, la ora asta sunt 35 grade afara, in casa am 27 ca merge aeru'! Va pupicesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:15 PM |
|