![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Gata shoppingul.
Corina in iarna cred ca vin. Daca ii place lu' Bubu e tot ce conteaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum mai stam oleaca pe aici si nani. Am o durere de gat, de mama mama. Musculara. E anapoda. Am vb cu Laur. E bine, munceste mult, isi face draci cu italienii care il "persecuta", il chinuie motanul care vaneaza lilieci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar e bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Pai si daca Laur e bine ce pana mea nu aici? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Am vrut sa zic ca de ce nu intra aici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Salutare la toata lumea!
Scuzati intarzierea insa munca ma pune pe butuci,am si un inceput de gastrita,o tin numai intr-o veselie insa nu v-am uitat! Scuze pt.Pink,ii promisesem ceva insa incepui munca cu extraordinare si efectiv nu am avut timp,sper zilele astea sa-ti las un mesaj offline!Imi cer scuze! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Corina scumpa,tare dressing-ul,sa-l stapanesti sanatoasa!Ai o casa ft.frumoasa!Kukyneatza ce mai face? Jo imi place ca mereu esti zurlie si cu zambetul pe buze! City este inconfundabila!Salutari si sa ramai la fel de optimista ca si pana acum! Diana,ma repet,o maestra in delicatesuri si fineturi gastronomice,topicul de la gastronomie nu ar mai avea nici un farmec fara tine! Teo,scumpa mea Teo,o imbratisare si un pupic dulce ca-mi esti ft.draga!Ce mai face domnisoara?Tot asa frumoasa?Asteptam foto la rubrica de fashion pt.copii! Kryssa,febletea mea,mii de salutari,te pupacesc dulce si ai grija de tine!Vad ca nu prea ai fost cuminte:ai racit,medicamente din nou,bataita meriti tu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rody imi e dor de glumele tale?Ce mai faci? Charlie?mai traiesti?Cum mai e vremea la Frankfurt? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) te pup! Book?cumva printr-o excursie?sau te distrezi si noua nu ne impartasesti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oana ce mai fac copii?Cum a decurs sesiunea?Mai vii in Italia?Ai grija de tine si ft.multa bafta! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Cindy mai astept ceva posturi noi pe la topicul ingrijire ten!Tin cont doar de sfaturile Paulei Begoun si ale tale! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Daca am uitat pe cineva,scuze,fara intentie,insa neuronul meu mic si scurtcircuitat nu mai da randament! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va doresc o seara placuta si sper sa ne auzim mai des! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Esti fenomenal Claudiu, ai o memorie fantastica. Cand mai ai timp, mai intra pe forum. Servici usor si distractie maxima oriunde ai fi si orice ai face. O seara frumoasa iti doresc si tie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Eu am intrat sa va urez Noapte buna si vise placute, puricii sa va sarute! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Scai, eu prefer sa fiu sarutata de un barbat, nu de purici. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Somn usor Scai! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
bine ai revenit Laure (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pe mine acu m-a apucat mai rau ca un copil mic sa vreau sa ma scald Noapte buna ! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Noapte buna, scaii ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Jo cat ai pana la ocean? O aruncatura de bat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://www.rowox.com/Images/Good_Night/images/sweet_dreams_cat.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:53 PM |
|