![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu vreau sa ies cu rolele sia stept sa ma sune un amic sa iasa si el cu bicicleta.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Laryss A (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Vreau si eu cu bicicleta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dar maine de acum, e prea intuneric. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu s-a trezit nimeni???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nimeni nimeni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Salutare tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Din pacate nu sunt in vacanta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Noutatile mele: Am 4 copii noi: 4 pisici mici si frumosi... i-a lasat cineva cu cutia undeva, si daca-i lasam acolo ii calcau masinile... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Mi s-a facut mila de ei... Dar nu pot sa-i tin, trebuie sa gasesc oameni cu suflet sa-i dau... I-am spalat cu sampon de pisici, nu mai au nici pureci (i-am dat cu praf...), o sa-i duc si la veterinar... sunt dulci foc! Si.. m-am apucat de catarari. E foarte misto dar si solicitant. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In rest munca si distractie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O zi buna! |
|
|
![]()
|
|
Bravo, Book! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si mie mi-ar placea sa fac catarari. De fapt, in ultima vreme simt nevoia de orice e periculos. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna ziua!
O zi frumoasa de plaja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trebuie sa fac ceva de mancare, inainte sa ies. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Book, e bine ca i-ai luat, dar acum trebuie sa ai grija un pic de ei, pana isi gasesc adapost. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor. Imi era dor de voi.
Va urez un sfarsit de saptamana cat mai placut. Eu ma duc la curatenie. Peste 2 zile vine mama acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Abia asteeeeeept! |
|
|
![]()
|
|
Rody (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Spor la treaba. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Uite ceva pentru tine:
<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NmctsmACV7E?fs=1&hl=en_US&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NmctsmACV7E?fs=1&hl=en_US&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
tu fetili ce m-as bulgari in zapada acu in momentul asta nu aveti idee (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si la mine e zi de curatenie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:01 AM |
|