![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neataaaaaaaaaaaaaaaa!
Ia treziti-va puturoaselor (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Unde bagati atata somn? (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) La noi plouaaaaaaaaaaaa. Asa-mi place (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Nu face nimeni cinste cu o cafeluta? Eu sunt chiar inainte de salariu si nu prea dispun de bani (IMG:style_emoticons/default/evo.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare!
Sunt la munca, am nervi, n-am bani, nu s-au dat salariile si ma gandesc foarte serios sa-mi dau demisia. Nu se mai poate. E bataie de joc! Cum pana mea nu-si platesc astia contabilul? Ce nervi am! Voi ce faceti? Pupici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Corina, din pacate asta cu neplata salariilor e o problema nationala, nu una locala (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ai vorbit cu patronul?
Krys, merci de praji (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Teo, oricand, cu cea mai mare placere (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cori, imi pare rau... poate se v-a gasi o solutie pana la urma (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! am avut treaba azi..
Corina, nu poti sa incerci sa vb cu vreun sef, director, patron ceva... Dar bani sunt in firma? Ca tu stii nu? Ca doar esti contabila. Nu stiu zic. Mergi cu argumente solide. azi iar m-a scos unu din sefi din sarite. Are momente cand se grede angajat si ma freaca pe mine. Sta pe langa mine si colega, si ne ajuta cica. Nu isi da seama ca ne incurca... Acum o sa stau ca o putoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce misto de tine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Halal ajutoare... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daaaa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) iti vine sa il iei si sa-l dai cu capul de birou. Cred ca isi iamgineaza ca daca se implica, merge mai repede. E tampit. Ca nu taie laserul mai repede daca duce el programul... Da poti sa ii spui ceva? Nu. Ca el e seful si munceste cot la cot cu angajatii (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Fetele...si baiatu' (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Maine ma duc sa-mi dau demisia...ma tot gandesc daca fac bine sau nu. Da, stiu e criza...da, am vorbit cu patronul...dar e bataie de joc la noi la firma. Nu pot sa zic mai multe (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:14 PM |
|