![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ciresica_dulce mergi si dormi un pic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Corina ma bucur totusi ca macar ai fost, cum a fost, a fost, important e ca s-au luat si ca sunt ei fericiti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sylvia, ce i-ai raspuns? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jo-Anna, ce faci acum? Diana eu cand ma marit? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hmmmm... sa ma gindesc... nunta ta o sa fie in luna iulie. Nu mi se arata in ce an exact, dar o sa fie iulie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Cire, pai datorita lu' aia cu vioara am descoperit ca vinul e bun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Dar faza tare este ca mirelui i s-a facut somn pe la ora 22 si s-a dus si s-a culcat pana pe la 24 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Pe la 2 noaptea mirele s-a enervat pe un nuntas si a plecat sa se plimbe prin piata civica.
City, sunt convinsa ca o sa fie fericiti pentru ca se merita unu' pe altu' (IMG:style_emoticons/default/322.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O pereche plina de personalitate, Cori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Asa-i Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Tocmai am aflat acum ca am si un botez prin septembrie...deci s-a dus naibii Grecia si anu' asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Diana la cat sunt de pretentioasa, e normal sa nu se vada anul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum se mai spune, la anul si la multi ani. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si de ce in luna lui cuptor? Zicea Corina ca a fost cumplit de cald si acum, dar in iulie. Vrei sa ma prajesc nu gluma, tii mult la mine, nu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai la asa nunta, eu nu m-as marita, dar sa mai fiu si nuntas. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu m-as duce in Grecia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) <object width="660" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KFG6AoEScVE?fs=1&hl=en_US&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KFG6AoEScVE?fs=1&hl=en_US&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Pai... poti sa pleci in Grecia si la intoarcere dai un cadouas parintilor /bebeului si ai terminat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
City, previziunile nu tin contt de dorintele noastre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/322.gif) Bine mai spui Diana, as face la fel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca nu tin cont, atunci e posibil sa aleg pe cineva care mai tarziu sa regret. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai deja 5 zile de Grecia s-au dus cu nunta asta minunata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...ma refer la bani. Ne-am luat costumatii si eu si Bubu plus daru' care a fost mai consistent pentru ca am fost din partea nasilor.
|
|
|
![]()
|
|
Corina, ce e dat, din inima sa fie dat. In plus banii se fac, nu ne fac ei pe noi. Si apoi sa ai si o zi in Grecia si tot ar fi frumos, mai ales ca esti cu alesul inimii tale. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:15 AM |
|