IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVIII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
Bia
post Aug 18 2010, 06:27 PM
Post #491

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu dorm pe mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Aug 18 2010, 06:45 PM
Post #492

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Asta e o activitate foarte faina, Pinkule! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Aug 18 2010, 06:48 PM
Post #493

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Da, mi-emi spui? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma duc sa fac baie, sa-mi desenez o fata decenta pe moaca mea adormita si ies pe afara pe undeva la un suc si mai tarziu in noapte cu rolele o ora-doua.

This post has been edited by Pink Lemonade: Aug 18 2010, 06:48 PM

+Quote Post
citystella
post Aug 18 2010, 07:04 PM
Post #494

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Diana (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Ai grija ca e posibil de la transpiratie sa prinzi si un curent usor, si sa mai dai in altele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Pink, distractie placuta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 18 2010, 08:55 PM
Post #495

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cred ca e ori intindere, ori a dormit strimb, Stella.
Am ajuns si eu acasa, am scos fata la plimbare, ne-am intors. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu am mincat nimic astazi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si ar cam trebui asa, ceva frugal.

+Quote Post
citystella
post Aug 18 2010, 10:24 PM
Post #496

Membru de Onoare

Eu nu am nimic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Diana.Daca te-ai trezit cu durerea, e clar ca ai dormit rau, dar daca o resimteai de ieri un pic, atunci e o intindere, de la efort. Mananca ceva. Pofta buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Buna Claudiu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post Aug 18 2010, 10:29 PM
Post #497

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Buna seara la toata lumea!
Desi nu stiu cat e de buna...sunt consternat si in acelasi timp infuriat de ceea ce se intampla in Romania,aici ma refer la tragedia de la Maternitatea Giulesti...cum se poate asa ceva?Pana cand o sa mai existe acest sistem comunist?
Nu ma refer la cadre,ca ft.multe dintre ele sunt instruite si dau dovada de un profesionalism dar mai sunt si scursuri care nu-si au locul,iar legile la noi in tara sunt putine si de ft.multe ori si proaste!Fuge cine poate,ramane cine rezista!NU SE POATE ASA CEVA!!
Sunt decis,nu ma voi mai intoarce in tara decat sa-mi vad rudele,astept sa vad,sa mai treaca cativa ani,imi iau cetatenie italiana si prefer sa mor printre straini decat in tara la mine,ca mare diferenta nu e!
REGRET ca am dat dovada de prostie...aici ma refer la operatia de la picior,am fost macelarit de un doctor de 5 ori intr-o saptamana si am ramas cu cicatrici pe viata,normal ca fara reusita,a trebuit sa schimb orasul si spitalul si sa dau de o doctorita minunata care a trebuit sa refaca ceea ce acel doctor a stricat prin alte doua operatii!La acel moment eram decis sa-l dau in judecata,insa eram satul dupa 4 luni de umblat numai in fund cu ajutorul mainilor sa mai umblu prin tribunale...REGRET...acel macelar in ziua de azi e managerul spitalului!Regret!
Ma bucur si-i multumesc Bunului Dumnezeu ca am avut ocazia sa plec din tara,sa-mi gasesc un loc de munca in care sunt respectat pe masura competentei,pentru nimic in lume nu m-as mai intoarce in tara!

Stella salutari!Tocmai m-a binedispus ursuletul tau din semnatura!Esti haioasa! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
citystella
post Aug 18 2010, 10:32 PM
Post #498

Membru de Onoare

Ti-l daruiesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post Aug 18 2010, 10:38 PM
Post #499

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Ma bucura faptul ca numai esti suparata pe mine...stii la ce ma refer!Esti foarte orgolioasa,ca si mine de altfel si nu prea accepti si alte opinii insa am vazut ca totusi esti deschisa in gandire si catre alte concepte,asa ca la anul cand vin in concediu si sa-mi ridic diploma de Cuza,vei fi invitata mea la o cafea,neaparat in Copou,imi lipseste mireasma teilor!Sa ai o seara placuta!

+Quote Post
citystella
post Aug 18 2010, 10:39 PM
Post #500

Membru de Onoare

Am ceva pentru tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) :
<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/H9py11Jtirc?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0x006699&amp;color2=0x54abd6&amp;border=1"></param><param

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/H9py11Jtirc?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0x006699&amp;color2=0x54abd6&amp;border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>

+Quote Post

100 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 12:04 PM