![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Sylvia (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Si mie imi place.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
City, asta mi-am propus si eu cu stirile, dar uneori se mai intampla sa dau pe stiri si iar ma enervez.
Prefer sa vad cel mai prost film decat sa ma uit la stiri. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In Bucuresti aerul e respirabil. Am fost la masa, am papat o salata si acum astept sa se faca ceasul sa plec acasa. Vreau sa inceapa uichendul. City, pacat ca n-am casti la munca sa ascult si eu... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Buna Buna!
Teo scumpa pupaceala pe tine,harnicuta mai esti! Stella ai nimerit si cu melodia Thaliei,e artistul meu preferat,am vazut-o acum doi ani la Roma,este ireal de frumoasa si apoi mie imi place de ea in postura de cantareata,am toate albumele ei! Salutari si Sylviei,sa ai o dupa-amiaza placuta! Corina scumpa pe unde umbli? o dedicatie,ascultati versurile cu atentie si delectati-va cu urmatorul videoclip: <object width="660" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-AWoZmAxKxg?fs=1&hl=en_US&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-AWoZmAxKxg?fs=1&hl=en_US&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object> Ciresico salutari! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
I'm crazy about it! (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
Ciresica iti cant eu (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) : "No me enseñaste" Ya no importa la hora, que yo estoy aquí, Entre las cuatro paredes de mi habitación, Y es importante al menos decirte Que esto de tu ausencia duele Y no sabes cuánto. Ven, aparece, tan sólo comunícate, Que cada hora es un golpe de desolación Es demasiado aburrido no estar a tu lado... Ven que mi alma no quiere dejarte ir, Que los minutos me acechan, aquí todo es gris Y alrededor todo es miedo y desesperanza. Ven que nunca imaginaba cómo era estar sola Que no es nada fácil cuando te derrotan, Que no sé qué hacer y aquí no queda nada de nada. (Coro) No me enseñaste cómo estar sin ti Y qué le digo yo a este corazón?, Si tú te has ido y todo lo perdí, Por dónde empiezo si todo acabó? No me ensañaste cómo estar sin ti, ¿Cómo olvidarte? si nunca aprendí. Llama y devuélveme todo lo que un día fui; Esta locura de verte se volvió obsesión, Cuando me invaden estos días tristes, Siempre recuerdo, mi vida, yo como te amo. Ven que mi cuerpo la pasa extrañándote, Que mis sentidos se encuentran fuera de control, Es demasiado aburrido no estar a tu lado... Ven que nunca imaginaba cómo era estar sola Que no es nada fácil cuando te derrotan, Que no sé qué hacer que aquí no queda nada de nada. (Coro x2) No me enseñaste cómo estar sin ti Y qué le digo yo a este corazón, Si tú te has ido y todo lo perdí, Por dónde empiezo si todo acabo? Cómo olvidarte? si nunca aprendí No me enseñaste amor, cómo lo hago sin ti!? No me ensañaste cómo estar sin ti. Y qué le digo yo a este corazón, Si tú te has ido y todo lo perdí, Por dónde empiezo? si todo acabó ¿Cómo olvidarte? si nunca aprendí. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Salutari Book,te-am ochit!ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-ai ginit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Bine uite imi luam micul dejun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . M-au exasperat pisicii astia, imi dau dureri de cap, dar scap de unul azi. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Tu ce faci? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare fetele si baiatu'! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am fost in oras si am luat o umbrela imensa pentru terasa. Deseara am musafiri vreo 10 persoane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...si cica o sa facem mancare de fasole la ceaun in paine. Nu stiu cum e chestia asta ca n-am mancat niciodata in viata mea. Ma duc sa caut ceaunu' al mare si pirostriile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Daca a mancat cineva fasole in paine sa-mi zica si mie cum e ca sa stiu daca mananc altceva pana imi vin musafirii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
servus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Laure nu vreau sa fiu nesimpoarca , da video tau cu parasuta mi-a adus aminte de bancul ala cu 3 femei se plangeau cat de grase sunt , si ultima zice , io sunt asa grasa ca mi-am dus chilotii la spalat si au zis " Nu primim parasute" (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sa fie fasolea facuta in paine? Adica fasole normala facuta in paine. Mie nu-mi place fasolea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
ca dau gaze?
Cori poate se refera la fasole normala ( iahnie) facuta in ceaun si apoi servita intr-o paine care i s-a scos eventual miezul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) This post has been edited by Jo-Anna: Aug 19 2010, 02:11 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:46 AM |
|