![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Jo,Corina salutari!
Jo mai uita-te o data la video si fii atenta la versuri n-are nici o treaba cu sensul pe care noi romanii il folosim ca jignire! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
City, esti o scumpa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Corina, eu stiu ca se face fasolea si apoi se serveste intr-o paine rotunda, crocanta careia i se scoate miezul. Si se serveste si cu "capacul", pe care il tai tot din ea, pus. This post has been edited by ciresica_dulce: Aug 19 2010, 02:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Nu stiu cum naiba e fasolea asta dar va zic eu maine. Poate apuc sa fac si ceva poze.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
io cand am mancat pt prima oara "din paine" de asta era o supa de ceapa , acu vreo 4 ani cand am mers in franta , f delicios a fost ...
acu sa mor io daca nu incerc si io la mine acasa in wekendul asta ca tare mi-ai facut pofta stela |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Adevarul e ca arata super bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Vreau si eu fasole de-aiaaaaaaaaa!
|
|
|
![]()
|
|
Se ia una bucata mana dreapta, si una bucata mana stanga si se apuca ambele de gatit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu fac orez cu ficatei prajiti. Va fac pofta? Daca nu, va pun poze dupa executie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu am terminat de facut mancare. Ma duc sa mananc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:16 AM |
|