![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Sincera sa fiu nu vad de ce esti interesata de chestia asta. E un forum unde socializam.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 22-August 10 From: GRECIA Member No.: 9,056 ![]() |
Intrebam ca sa stiu cui sa ma adresez in caz de help; De ex de ieri ma chinui sa activez ceva la profil si nu ma descurc; Cu ce am deranjat?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Nu ai gresit cu nimic stai linistita...sunt convinsa ca in cel mai scurt o sa-ti spuna cineva ce ai de facut. Dar cel mai bine citesti regulamentul cap-coada si ai sa te lamuresti (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 22-August 10 From: GRECIA Member No.: 9,056 ![]() |
Incercam sa fac "paree" cum zic grecii; adica sa comunicam, sa va cunosc; dar ma repet, lumea e cam "retinuta" aici (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oana, lumea e si la munca si nu toti au acces la calculator (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
M'na ziua!! Io is la munca" E asa de rahat sa fii la munca dupa 2 sapt de plaja...
Oana, restu estem la munci. De aia nu suntem prea vorbarete de dimineata! Corina draga, lasa cao sa rasara soarele si pe la tine!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai va pup, ca am treaba multa evident!! |
|
|
![]()
|
|
Albi, pup io la tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Eu n-am chef de nimic azi, e luni, mie nu-mi place ziua de luni. Ai mei parinti au plecat in concediu prin tara, cu masina, ei singuri. Bubu e la munca, Kuky doarme. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mie nu imi place nici o zi in care se munceste...
Sor.mea si mama au ramas dormind acasa, dar asta e. Cineva tre sa si munceasca nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Hello. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi e luni si e nasol, dar joi plec la Campina si am cateva zile de relax. Astea ma mai tin in viata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi, subscriu la ce ai zis mai sus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna ziua!
Prima zi de concediu.... E aproape ora 13 si eu sunt inca in pijamale si casa zboara. Mancare nu am facut, patul este nefacut, haine prin toata casa... Nu am cheeeeeeeef aaaaaaaaazi !!!!!!!!! Se vede? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Planuiesc sa fac chestii umplute cu carne (dovlecel grasunel si verde inchis, ardei gras, sarmalute in foi de vita - toate in aceeasi oala), ciabatta si o prajitura cu prune. Promit sa le pozez si sa ma laud cu ele la topicul de admirat poze "comestibile". Pana una alta, ma duc sa ma schimb de pijamale. Primul pas e mai greu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:26 AM |
|