![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Multumesc mult Corina. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Orice usa inchisa deschide altele noi, mai frumoase. Capul sus. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pieptul inainte. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Ei au pierdut. (IMG:style_emoticons/default/finger.gif) Merg sa-mi fac tortuletul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io tampesc de nervi. Mi.a venit curentul 180 de euro pe 2 luni. Io cred ca cineva fura curent de la mine. Futu-i!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Wow Albi, 180 euro e extraordinar de mult.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mie imi spui? E terifiant de mult!!!
Si ca sa nu se termine ziua doar cu asta, soarecii mei au facut un sex in grup de toata frumusetea. Si ele stau ca niste catele!!! ######!!! Acum astept puii. Ce pana mea fac cu ei? Da poate is sterili (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum ma bag la nani. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua!
Pink (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Eu am apa oprita. Am reusit sa spal vasele, inainte. Am primit o orhidee violet-roz cu visiniu si galben la baza de ziua mea. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cea violet cu alb avea insecte cu multe picioare, de culoare alba, iar cele mai mature sunt verzi cu picioare albe. Le-am indepartat manual. Probabil de la umezeala s-au format. Stau de obicei la boboci, dar s-au dus si la flori si erau si in interiorul lor, mi-au uscat cateva flori, pana sa vad. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Azi am constatat si un usor parfum la orhideele violet cu alb si parca usor miros si cele violet-roz. Cand am fost dupa o orhidee, am vrut sa vad daca miros, si doar una galbena mirosea. Orhideea Miltonia miroase senzational. Si mai face un puiut mic. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum sunt 3 puiuti in total. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pe unul l-am despartit de mama si l-am pus intr-un ghiveci separat, cu pamant de orhidee special, si il ud usor. |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
(IMG:http://3.bp.blogspot.com/_Zw41kxI2akg/SxA0ezGBcRI/AAAAAAAAAUQ/IifF1CX4X4c/s1600/Planet%20Scenes%20158.jpg) Serviti micul-dejun? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://www.reiter-am-see.de/fruehstueck.jpg) |
|
|
![]()
|
|
BUna dimineata! Daca e pe plaja aia cu siguranta as putea sa mananc si un porc la micul dejun.
ma chinuie cistita. cred ca in seara asta trec pe la medic. speram sa treaca de la sine. o prietena mi-a spus sa iau antibiotice, dar eu nu vreau. si asa nu imi place sa iau pastile, antibiotice cu atat mai putin... Voi ci faciti?? |
|
|
![]()
|
|
Buna ziua !
Albinuza e problematic cu rinichii, trebuie sa o tratezi ca altfel risti sa ai complicatii. Se iau antibiotice e adevarat. dar trebuie sa stii si de care, mergi la medic caci el stie ce sa-ti dea. Nu stiu sa-ti spun denumirea, sunt bune, dar trebuie luate. E chinuitor si sa stai asa, iar apoi cu cat amani cu atat se prelungeste chinul si apar si complicatii. Nu mai amana. |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
Iar s.a stricat decodorul. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Nu mai pot!! Io ma apuc de curateni din aiaaa crunta. Termina si cafeaua si ma duc sa prestez. Voi ce faceti? Weekend placut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:44 PM |
|