IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVIII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
citystella
post Aug 23 2010, 12:11 PM
Post #601

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Nu-mi place week-end-ul, dar nici ziua de luni, parca stii ca trebuie sa te apuci brusc de treaba, si parca nu stii exact de ce mai intai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am sa imi aranjez floricelele un pic, sa le ud, si apoi vreau sa fac o prajiturica. Sper sa-mi vina o idee cu ce si cum sa o fac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Spor la munca Albinuza (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si Ciresica. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Spor la lucru Teocris. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Spor la cautari Corina. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Va pup pe fiecare in parte. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Corina
post Aug 23 2010, 12:11 PM
Post #602

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Teo, pune tu pe masa mea ''chestiile'' alea pe care ai de gand sa le gatesti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !

+Quote Post
Teocris
post Aug 23 2010, 12:17 PM
Post #603

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca participi si tu cu fasolica in paine, atunci eu aduc restul (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Au trecut 20 de minute de cand am zis ca ma duc sa ma schimb de pijamale si inca nu mi-am urnit posteriorul din fata calculatorului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 23 2010, 12:30 PM
Post #604

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bonjouuur! Eu am o zi tare incarcata: acum sint la munci, unde am de rezolvat clientii, apoi am de mers pe la banci, nitel la piata (tre sa iau "oo de taran" cum zice vecina-mea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), nitel pe la supermarket, sa ma intilnesc cu o doamna care tre` sa imi faca curat la birou (cot la cot cu mine, ca singura nu reusesc) apoi tre` sa ma duc sa imi fac injectiile, sa prestez ceva de haleala pentru catel, sa adun rufele puse la uscat azi-dimineata si sa le pun pe alea de le am in masina acasa acum, sa sterg praful, sa mai aranjez niste chestii prin balcon, sa ma intorc la birou sa fac ordine in hirtoage... si mai vad ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In alta ordine de idei, la olteni e tare cald. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

- Oan@ : pentru ajutor scrii la subforumul de ajutor, probleme tehnice. Cine apare prin zona primul si poate, te va ajuta. Moderatorii sint cei care apar cu rosu. De scris scrie fiecare dintre membri cind si unde are chef si interes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

- Cori, chiar ma gindeam aseara la tine si la Kukyneata, ca nu ai mai zis nimica de cupil si nici poze nu ne-ai mai pus.

- Teo, vrei sa imi faci in ciuda ca tu esti in consed, asa-i? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

- Albi, poze din mini-vancanta ta ne pui?

- City, what`s up?

- Cire, esti o fericitaaaa!!!

Va tuc pe toate!

+Quote Post
citystella
post Aug 23 2010, 12:32 PM
Post #605

Membru de Onoare

La Iasi vremea e superba, e soare, dar nu e foarte cald, nu e naduseala, e placut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Aug 23 2010, 12:32 PM
Post #606

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ti-ai propus multe pentru azi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Sper sa la duci la indeplinire pe toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am reusit sa ma schimb (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt mandra de mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
City multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu-i mai bine asa?

This post has been edited by Teocris: Aug 23 2010, 12:33 PM

+Quote Post
Corina
post Aug 23 2010, 12:34 PM
Post #607

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Diana...tu de luni ai de gand sa te stresezi asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ?
Io azi lenevesc, ca destul am tras in w-end cu musafirii. Am bagat niste rufe la spalat si stau in fata calculatorului.

+Quote Post
citystella
post Aug 23 2010, 12:35 PM
Post #608

Membru de Onoare

Era in plan, am vrut sa vad ce las, si ce scot, dar semnatura nu am reusit sa o modific, mi-a fost stearsa inainte de a ajunge eu la ea, cu cateva secunde.

+Quote Post
Diana.
post Aug 23 2010, 12:39 PM
Post #609

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

City, ti-am sters-o eu, ca daca te-am lasat cu o poza mai mare, te-ai gindit tu sa mai pui inca PATRU poze... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si stii foarte bine care e regimul semnaturilor, ca nu e prima data cind calci pe bec. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si nu e cu citeva secunde, cu citeva secunde ai bagat tu de seama.

+Quote Post
citystella
post Aug 23 2010, 12:45 PM
Post #610

Membru de Onoare

Stiu ca ai sters-o tu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar ai facut-o inaintea mea. Nu le-am pus pentru a le lasa mereu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:31 PM