![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Corina scumpa de eram in tara sigur dadeam o fuga pana la Tulcea!
Apropos mobila ta din livig e identica cu mobila mea de acasa,din Romania,tot din living,numai ca e pe un bej inchis si tot din lemn veritabil,Doamne ce grele sunt scaunele! This post has been edited by laur claudiu: Aug 23 2010, 01:14 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Laur, te astept (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Da, scaunele sunt foarte grele. Masa nici nu pot sa o misc singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
E numai buna pentru rezistenta in caz de cutremur.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu am boala cu mobila masiva. Mi se pare cea mai sanatoasa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Ce fac fetele? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mie mi-au inghetat picioarele de la aerul conditionat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A mers toata ziua. Albi, vrem multe poze din vacanta. Teo, imi faci pofta cu prajitura aia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va pup! Am zbughit-o acasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Prajitura? Ce prajitura? Nu vorbiti de prajituri, eu nu am voie prajituri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cire, si eu am avut ceva alergatura azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trebe sa ma duc sa imi fac injectiile. Ouf. Dupa aia ma duc acasa si prestez haleala. Si rezolv cu boarfele. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
OaNa tot dai tarcoale, pe aici, spune, nu te sfii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://mentalfloss.cachefly.net/wp-content/uploads/2007/04/do_not_want_cat.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moamaaaa, ce mita suparata pe viata ai gasit, City! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Barrr, ce pisica perversa City (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fiecare are modul sau de gandire, si modul lui de a privi lucrurile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De fapt pisica a fost prinsa ca vrea sa pape de pe masa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:17 PM |
|