![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Drojdie si suc de rosii fac bine la ten? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Aburul cu ceai, de preferinta cu musetel, e mana curata pentru ten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce fel de ten ai ? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Cindy, nu vrei o menajera, pentru ca aia iti umbla in lucruri, si cine stie ce ma descopera, sau ia acasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna seara! Ce faceti?
Eu azi am smotruit la greu si sunt rupta de oboseala. |
|
|
![]()
|
|
Eu am facut gogosi, ardei umpluti si musaca. Am mancat pepene rosu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://images.paraorkut.com/img/graphics/a1/20071205025552_prod_793_23365.gif) <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fUT4RkGLjhE?fs=1&hl=en_US&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fUT4RkGLjhE?fs=1&hl=en_US&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jo, eu am cumparat mancare de bebe la borcanas, era un piure de fructe, ca sa gust (nu am copii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Si sincer nu mi-a placut. |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce ai facut? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Bine ca nu te-ai gandit sa mananci des pentru a slabi (stiu eu pe cineva care s-a gandit la asta). (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ea facea oricum foame, ce mai conta. Important e ca manca totusi ceva, mancare pentru bebelusi. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Eu azi am luat somajul. Mi-au taiat 15% ca si asa ma umpleau de bani. Adica am luat 459 ron. Ma duc sa fac un calcul sa vad cum s-ar descurca o persoana cu banii astia in conditiile in care nu ar avea ajutor de nicaieri( ma refer la familie: mama, tata, sot). De fiecare data cand iau banii de somaj imi dau seama ca traiesc intr-o tara de kk si ma umplu de nervi. Macar daca as gasi un job. Pup pe toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Rectific: e topic cu aparate de bucatarie. Deoarece am tot discutat aici si posturile nu-s 100% despre ele nu le mutam dar va rog sa continuati acolo. Va multumesc. Topic: Aparate de bucatarie
This post has been edited by Pink Lemonade: Aug 26 2010, 12:19 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:52 PM |
|