![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Salutare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Eu azi am luat somajul. Mi-au taiat 15% ca si asa ma umpleau de bani. Adica am luat 459 ron. Ma duc sa fac un calcul sa vad cum s-ar descurca o persoana cu banii astia in conditiile in care nu ar avea ajutor de nicaieri( ma refer la familie: mama, tata, sot). De fiecare data cand iau banii de somaj imi dau seama ca traiesc intr-o tara de kk si ma umplu de nervi. Macar daca as gasi un job. Pup pe toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Doamne, Corina, ce nenorociti!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Ce n-as da sa ii vad si pe idiotii care au luat masurile astea traind cu banii astia. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Fetele, am plecat. Va tuc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O saptamana frumoasa sa aveti.
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sarumana cire la fel ci tie
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://a.imageshack.us/img263/9211/dreamingofhomeqk8.jpg) <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DtyYpSCpyys?fs=1&hl=en_US&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DtyYpSCpyys?fs=1&hl=en_US&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata doamnelor si domnule!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Noi ne-am trezit si ne pregatim de o noua zi pe strazile Parisului. Avem picioarele butuci, dar tampit sa fii sa te planngi aici. E asa de fain Parisul, ca iti vine sa faci poze la orice cladire normala, care evident e foarte faina. Nu am apucat sa citesc ce ati mai facut, dar sper ca sunteti bine!! Io va pup si poate reusesc sa mai intru diseara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Distractie placuta Albinuza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Un prieten cauta cazare in Tulcea pentru un week-end. Il poate ajuta cineva? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata fetele si baietelule! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, pup la tine si abia astept sa vad poze! Pupici! City, depinde ce-si permite prietenul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Ca locuri de cazare sunt ''garla'' in Tulcea. |
|
|
![]()
|
|
El spera sa gaseasca un loc unde sa stea, sa nu cheltuie bani si pe cazare. In octombrie e planificata plecarea. A gasit la pret de 60 ron, cazare.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Hai sa fim seriosi ca ''moaca'' nu o sa gaseasca decat in cazul in care are vreun vreo cunostinta, un prieten sau o prietena prin Tulcea. Daca vrea sa nu dea bani pe cazare de ce nu sta cu cortul?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:04 PM |
|