![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna seara! Iaca m-am intors si eu din concediu aseara si azi direct la munci. A fost foarte frumos, m-am plimbat prin toata tara si am stat cu oamenii dragi mie, mi-a fost tare greu sa plec.
Sa-ti traiasca finuta, Corina si La multi ani! O seara frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si ziua mea a fost!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In primul rind sa ma ierte sarbatoritele ca m-am luat cu trebile si-am omis sa le gratulez cu pupaceli si imbratisari asa cum merita!
In al doilea rind pup tare si apasat toata lumea. In al treilea rind, Albi, ti-am raspuns la intrebare la Calculatoare / laptopuri care o iau razna, PC-uri cu probleme In al patrulea rind, Aruta-Baluta vrea sa depaseasca recordul la produs o cantitate impresionanta de bale intr-un timp cit mai scurt... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Deci eu nu pot sa inteleg ce se intampla. Am postat acum 10 min o istorie, l.am vazut postat, am restartat calc si acum nu mai e postul meu. Imi vine sa-mi....una.
Io va spuneam ca, imi inceerc calc, pentru ca de cand am reinstalat windows, lapul meu se inchide din senin. Cel care a reinstalat a zis ca e din cauza lapului in sine, care se incinge prea tare si nu stiu ce picioruse declanseaza inchiderea, moment in care mie mi se pierd fisiere, si trebuie reinstalat tot. Nu stiu unde sa ma duc sa mi.l aranjeze, pentru ca eu sunt convinsa ca nu e de la lap ci e de la windows (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Prima zi la munca a fost obositoare, dat fiind faptul ca am dormit 3 ore azi noapte... Va pup, noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) M-am panicat degeaba. Multumesc Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by albinuza: Aug 30 2010, 11:22 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doamne, doar nu crezi ca iti sterge careva posturile? (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Aaaa, l-am mutat io pe ala, l-am pus la locul lui. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si io tot 3 ore am dormit noaptea trecuta si azi am mai si alergat in toate directiile si parca-s lovita-n aripa!!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza! Ma duc cu o prietena la doctor. Mi-e foarte somn.
Ieri am stat in pat toata ziulica... am lenevit... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
Eu de ce dorm, sunt mai obosita. |
|
|
![]()
|
|
`Neata! Raportez 5 ore de somn azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Diana, eram moarta in locul tau. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:49 PM |
|