![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Te inteleg perfect. Ma declar vinovata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Claudiu ti-am scris la Flori de apartament. Si poate pui si pozele cu floricelele tale. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Jo, ce bine ca s-a intors Silver acasa! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Cire, am vazut si eu un specimen de asta zilele trecute (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Era un puiut de pisica foarte scump abandonat in parc si un baiat a dat cu piciorul in el (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Mi-a fost foarte mila de el, dar din pacate n-am avut cum sa-l iau acasa deoarece nu am spatiul necesar ca sa-l pot tine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am vazut acum ce ai postat Pink! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt de acord cu City ..sa nu faca chiuretajul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sa-ti omori propriul copil (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tot timpul am fost impotriva acestor lucruri... This post has been edited by OaNa`: Sep 1 2010, 11:29 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Neata la toata lumea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Noi aseara am fost la niste prieteni care au sarbatorit 20 de casatorie. A fost fain, am venit acasa pe la 2 noaptea. Imi e somn! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Neata , io iar nu pot dormi (IMG:style_emoticons/default/swear[1].gif) aseara am sunat vetu sa imi zica ce e cu motanul ... ca trebe sa ramana in clinica cateva zile ne suna el cand stie exact ... bag picioarele azi la prima ora cand deschide sunt acolo , motanul meu e prioritate acu (IMG:style_emoticons/default/whip.gif)
Pink cat despre pretena ta sincer sunt impotriva chiuretajului , nu am avut personal nici un fel de experienta de asta , dar cred ca ar trebui sa lasi lumea sa faca cum cred ei ca e mai bun pt viata lor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
'Neata la toata lumea.
Diana, ce spui tu acolo de infarct ? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nu am stiut, dar acum vreo luna-doua parca l-am vazut la cabinet si parea ok. Jo-Anna ai dreptate sa fii suparata, nu sta asa, du-te si vezi alt veterinar sau macar sa-ti explice cel la care e pisicul acum ce se intampla. Asa ma enerveaza doctorii astia care zic ca stiu ei ce fac si nu mai trebuie sa stii si tu (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Pink, multa putere prietenei si tie! Io is racita. Am o tuse magareasca asa, parc ami.as scuipa plamanii. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ziua buna si de la mine!
Am mutat posturile la Avortul- pro, contra sau depinde de situatie. Danati, da, a facut infarct acum citeva luni, are catetere in inima, l-a pus medicul sa slabeasca... El e un om care nu s eexteriorizeaza si kilogramele in plus si stresul si-au spus cuvintul intr-un final. Nu face efort fizic, nu bea, nu fumeaza, tine regim... Sa il tina Dumnezeu sanatos! E asa de tinar... Albi, multa sanatate, iubita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare!
Eu stropesc prin gradina cu solutie contra omizilor...ca mi-au nenorocit trandafirii. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua!
Pana la urma a facut prietena mea chiuretajul. Dupa 4 ore de asteptat pe holuri si sperieturi a fost totul bine. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pink. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ce frig a fost noaptea asta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:41 PM |
|