![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna searaaa! Ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Noi facem ciorba de vacuta si clatite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E tare cald. Nebuna de soricioaca musca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Tocmai am vazut filmul ala cu Stallone si ceilalti duri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Haios, dar slabut.
Acum ma bag in dus si la somn. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu stiu ce am dar pana acum am terminat patru batoane de ciocolata si vreo cinci bomboane si mintea mea tot mai cere,si asta doar in cinci minute,cred ca as mai manca linistit inca cinci batoane! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Credeam ca sunt singura. Eu sunt aproape dependenta de Snickers. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Offf Pink, ce trist, ar fi trebuit sa aiba mai multa grija de la bun inceput...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) City, m-a prins si pe mine ploaia acum cateva zile dar nu a fost deloc placut. What's so cool about that? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Totusi, excluzandu-ma pe mine venita dupa ore bune de munca, aratand ca o mata plouata cu par de matura (aka parul meu se increteste de la ploaie), am vazut un cuplu foarte glamorous, dragostos sub o umbrela. Ea avea bucle, perfect coafate, buzele glossy, imbracata foarte atractiv si stilat si in acelasi timp. Parca erau desprinsi din filmele acelea in care tot timpul scenele de dragoste si impacare exploziva de pasiune, se intampla in ploaie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Mi-am luat motanul acasa , l-au vaccinat si iau dat niste antibiotice ca are si o raceala , nu a mancat nimic la aia si au pus si antibiotice in el... doctorul nici nu era la clinica , imi bag ceva il el ... acasa silver manca , ii dau apa cu seringa , e mai slabit decat era inainte , in caz ca il vad ca se face mai rau il duc la urgente , da niciodata la vetul asta ..
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Gata clatitele. Acum la nani, ca is ase de rupta...
Oiseau a facut un pilaf cu legume, am facut impreuna o ciorba de vaca. Va pup, si noapte buna. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata, dragelor si dragule Laur!
Eu fug la treaba! Ne mai auzim mai pe seara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata! Simt miros de uichend. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata fetele si Laur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu fac un pic de smotru. Maine plec la soacra-mea(care sta langa Bucuresti) si vin duminica seara. Nu am nici un chef! Jo, cum se mai simte Silver? Pupici la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata. M.am trezit la 7. La 7:10 am plecat de acasa. am avut timp sa imi fac cafeaua, sa imi pregatesc pachetul, si sa ma imbrac. Am uitat sa ma spal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cafeaua am baut.o asa... adica juma de cana dintr-o imghititura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E vineri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:10 AM |
|