![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutareee si de la mine! Eu nu am prea putut sa dorm, dar si cind m-o luat somnul nu imi venea sa ma mai trezesc... Am bagat o masina la spalat si am taiat-o la munci. Iar am o caruta de treburi si alergatura grupa mare si azi. Dar e misto. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Avem pui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Adica soarecii nu noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Is mici, rosii, transparenti, cu dinti si urati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
woa ce descriere ... din pacate ii stiu si io pe chelosii aia
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Io fac bagaj, ma pregatesc de drum ca pe la ora 11 plec spre socrela! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! This post has been edited by Corina: Sep 4 2010, 08:33 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Eu imi beau cafeaua si ma pregatesc sa plec la Torino sa imi iau decodorul. Iar. Is tare obosita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) As face poze la soareci, dar ea e o mama f responsabila. A facut un cuib intr-un colt, din iarna nisip si hartie, ca un fel de groapa asa, si puii sunt acolo. Cand iese ea de acolo, doar cand aude miscare, ii acopera cu hartie inainte sa se indeparteze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma duc sa ma spal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drum bun Corina Weekend placut fetelor:kiss: va pup Te pup Laur si pe tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Hello fetelor!
Eu azi am dormit cam 10 ore....in sfarsit m-am odihnit si acuma trebuie sa ma apuc de curatenie, gatit etc. O sa fie o zi plina. Cori, drum bun si distractie placuta! Weekend placut! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonsoar! Eu am in sfirsit casa cit de cit in ordine si acum bucataresc. Mai am de adunat niste rufe si de pus altele la uscat - am imbprostapat niste geci de toamna-iarna, ca o sa fie nevoie de ele curate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Ciresica, nu m-a plouat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Tare rau imi pare, ca am iesit abia cand s-a oprit. Dar in schimb am avut celelalte elemente extreme, dealuri, pietre. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asa ca sunt multumita. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cindy, mie imi place ploaia, cu saruturi pasionale sub umbrela, sau nu. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Diana, vreau sa-ti dau un Big Big Kiss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ... pentru topic special pentru animalute. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Va pup cu mult drag pe fiecare in parte. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Hello! Eu am cam terminat de facut curat si de spalat si acuma ar cam trebui sa ma apuc de gatit, dar nu prea am niciun chef!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Ce faci bun de papa? Si eu ar trebui sa fac. Dar nu am nici o idee ce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 07:02 AM |
|