![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
N-am decat un piept de pui si fiind singura o sa-l impart in snitele si gratar de piept de pui. In schimb, nu stiu ce garnitura sa fac.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Scai, incearca legume la tigaie. Eu pun cate o punga de legume inghetate si ies tare bune. Favoritele mele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu azi am mancat de ma McD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum ma bag la un film. Va pup. This post has been edited by ciresica_dulce: Sep 4 2010, 08:37 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Mi-am facut pana la urma salata cu rosii, castreveti si ardei. Am si papat, a iesit bun pana la urma. Maine ma gandesc sa fac si ceva dulce, sa vad daca am chef sa ajung la un magazin, ca n-am ingrediente.
In rest, as mai avea treaba de facut, dar niciun chef. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Eu ma uit la SATC pt a 3-a oara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sorela isi face bagajele, maine decoleaza. o sa fie o zi tare trista! Noi am papat oo scrob cu carnati. Maine sper sa fac poze si sa va arat mai multe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am cumparat lucruri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Neata
Ieri am avut prima mea criza de bila(cred), dureri acute sub buric in partea dreapta putin mai sus de apendice la prima ora a diminetii pe nemancate doar dupa o gura de cafea. Ma duc zilele astea sa fac un ecograf sa vad daca s-au adunat ceva pietre pe acolo. Asnoapte un vis ciudat.. se facea ca a adus tata de la tara vreo doua cofraje cu oua, le-a pus in frigider si eu eram la calculator. Peste cateva ore aud niste piuituri de pui, deschid frigiderul si ce sa vezi... zeci de pui pe jumatate iesiti din oua sau iesiti complet din gaoace pe toate rafturile. I-am luat si i-am pus pe mine sa se incalzeasca dupa care s-a intrerupt visul. Cica se interpreteaza ca bogatie (Google: Daca iti vei visa casa plina cu gaini, de bogatie vei avea parte, dar si de putere asupra altor oameni.) si ca fapt divers am discutat zilele trecute cu seful de o marire la care astept raspuns (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Winu This post has been edited by Diana: Sep 5 2010, 01:14 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa, ca o sa o revezi in curind, Albi, timpul trece uneori mai repede decit ne-am dori eu. Azi am putin program administrativ si dupa aia vreau sa ma odihnesc. Sper sa si reusesc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna ziua! Imi e rau! Mi.a venit. De azi dimineata am reusit doar sa scot lenjeria de pe pat si sa o bag la spalat....
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Naspa, Albi. Ia niste ibuprofen si baga-te in pat cu o sticla de apa calda pe burtica. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
M-am intors din concediu. Nu am apucat sa citesc chiar tot. Sper ca sunteti bine si ca nu aveti probleme majore (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 07:00 AM |
|