![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna!
Teo, cum a fost in concediu? Eu azi, am fost la cumparaturi de cadou pentru o prietena si evident ca mi-am luat si mie niste lucruri. M-am intors lihnita de foame asa ca ma duc sa mananc. Pup fetele! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
A fost frumos dar si obositor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am fost la nunta, la mare, la pescuit, la neamuri... Am planuit sa facem multe lucruri in putin timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Drumul cu trenul a fost de groaza (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Inghesuiti ca sardelele, wc-uri imputite, mirosuri care mai de care, intarziere de doua ore, oameni nesimtiti (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Bine ca am ajuns acasa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Teo, bine ai revenit!
Am reusit sa strang oleaca pe aici ca era dezastru, fumez o tigara, spal si pe jos si nu mai fac nimic dupa aia. Ma dor ovarele de plesnesc. Scai, tu te-ai intors in Italia? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Teo, trenurile sunt "minunate" in Romania, important este ca te-ai distrat.
Albi, da, m-am intors de-o saptamana. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai spuneai ca te.au trimis in delegatie sau ceva de genul. Pana la urma ramai aici?
Eu am reusit sa aranjez binisor prin casa, mi.am facut si unghiile, tre sa mai fac un dush, si ma culc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maine iar la munca (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai la mine e delegatie pe termen nelimitat. Sunt pe un proiect aici si nu stiu cat va dura.
Si eu trebuie sa-mi fac si manichiura si pedichiura si n-am niciun chef. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Teo, eu am mers la prietena mea la nunta, in Campina cu trenul, cu personalul. Si am ramas surprinsa de cat de curat si frumos era. Scaune noi, tapitate frumos, aer conditionat, prize de curent, curat. La wc nu am fost, deci nu stiu. Ma asteptam sa fie praf, mai ales ca era personal (nu am mai mers de mult timp cu trenul), dar n-a fost asa. Dar poate pentru ca era pe ruta spre Valea Prahovei. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am avut musafiri pana acum, tocmai au plecat, a fost asa frumos! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
M-am vazut astazi cu Book si Danati, care sunt foarte foarte dragute, imi cer inca o data scuze pentru intarziere. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) La mine in garsoniera era un haos imposibil de reprodus in cuvinte, ca de obicei, si pana l-am adus la o interfata umana, a durat ceva. Sper ca ati ajuns cu bine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vreau o menajeeraa!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apoi am fost la o prietena acasa, foarte ordonata de altfel, nu ca mine (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Nu mi-e somn deloc, iar cred ca ma culc in noaptea asta tarziu si trag de mine maine dimineata sa ajung la munca! |
|
|
![]()
|
|
Good morning (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Not that good! Mi.e rau da trece, si oleaca depresiva, da trece si asta. Am impresia ca sunt intr.un nor. La propriu. E ciudat afara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna gagici si Laur. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata si de la mine! O saptamina minunmata sa aveti! Sint pe fuga, revin mai tirziu!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 07:01 AM |
|