![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata, pipal.
Azi mi-am facut unghiile rosii, sa incep saptamana bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Have a good week. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua, fetelor!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Ce liniste si pace. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ati emigrat?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Haha, am vrea noi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu nu am avut cum sa intru pe net weekendul asta ca am ajutat familia la targ si duminica am bolit de la niste mici mancati prea cu spor. Am facut o indigestie de toata frumusetea si am vomitat tot din mine de vreo 10 ori. Acum sunt bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna ziua fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Eu am venit aseara de la socrela. Am o durere de cap naspa rau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Chiar ca e liniste pe aici! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Eu am avut incredere in astia ca se incalzeste si m-am imbracat in fusta scurta si papuci. Cred ca va imaginati ce frig fac. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Abia astept sa ajung acasa sa fac o baie fierbinte.
Corina, imi place cutul tau mult. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Pink, imi faci pofta cu micii. Desi tie cred ca ti s-a luat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Weekend plin.. 2 crize biliare, 4 ore la urgente asnoapte si distractia nu s-a incheiat. Cica am pietre/nisip la rinichi care vor sa iasa afara, evident insotite de dureri groaznice.
Aveti sau ati avut asa ceva? Winu This post has been edited by Win-win: Sep 6 2010, 02:53 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, eu, Win, nici nu vreau sa imi aduc aminte... Stateam pe buda ca imi venea sa fac pipi si nu faceam, nu puteam sta intinsa, nu puta sta pe spate, nu puteam sta pe burta, nu puteam sta ghemuita, nu puteam sta in picoare, nu puteam sta in fund... Nu puteam sta de nici un fel, nicicum, am crezut ca mor 3 zile... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sa te faci bine repede, draga mea!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) A, baga niste PIAFEN supozitoare, nu trece durerea cu totul insa o mai domoleste... Of!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da din ce motiv se fac pieterle astea??
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In general de la apa cu prea mult calcar, cica, Albi. Si e rau de tot, zici ca nasti nu alta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 07:00 AM |
|