![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Al nostru e asta, Albi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://groups.yahoo.com/group/grupulelady/ |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mdaa, pozele de la Milano le.am pus pe celalat. Pe asta am pus poze pana inainte de plecarea la Paris. La alea e de munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
win insanatosire grabnica!
Eu ma simt ca naiba de vreo cateva ore , nici nu stiu d c (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Azi am program de copt vinete si ardei. Ma duc sa dau focul afara la gratar sa ma auc de treaba. Albi, pozele sunt minunate! Jo, ce mai face Silver? Pupici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Silver se recupereaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) arata mult mai bine de cand l-am adus acasa , mananca , nu bea apa singur da ii bag io cu seringa niste apa pe gat sa nu se deshidrateze ... are un picior din spate care schiopateaza , dar usor usor isi revine , acu ieri am vazut ca urca si coboara scari , are un obicei de a vrea pe cineva alaturi sa simta cand doarme si ii dau cel putin acu cat e bolnavior tre sa simta dragoste (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Mai apropo de vinete si ardei ... Daca vreau sa fac zacusca ... io aici sincer nu am gasit gogosari , are ceva daca incerc cu ardei ... paprika? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Neata eladies!
Corina,pupaceala! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am trimis si eu join pt.grupul de pe yahoo,sa va vad si eu! Azi din nou la munca,dar macar maine si poimaine liber! Teo,Albi,Kryss pupaceala! Sa aveti o zi frumoasa! Jo salutari,insanatosire grabnica lui Silver!Motanul nostru,Panaramix,e de belea,nu sta o secunda! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by laur claudiu: Sep 7 2010, 09:16 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata.
Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Astia is agitati pe aici, imi vine sa-mi f. una!!! Ma dorea capul, si acum sunt si eu agitata din cauza lor. Nu vreau sa fiu agitata! M-am uitat la pui azi, si 2 dintre ei is negri. Incep sa aiba pigment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Esti bunica, Albi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am un tren in cap... |
|
|
![]()
|
|
Laur mersi
albi de uitat poti sa te uiti , dar de atins sa nu ii atingi pana nu fac ochi pt ca o sa ii manance masa .. Di ... macar iti sta bine cu trenul in cap? ... nu e cam greu? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:05 AM |
|