![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Am o febra musculara de imi vine sa plang. de la curatenie evident. Si azi noapte mi.a fost si rau. Banuiesc eu ca tot de la febra musculara. am avut niste frisoane de ziceai ca is -20 de grade afara. si dupa aia am dat-o in transpiratie din aia urata.... eram lipita de pat. Sper sa fie de la febra musculara!
Da, Di. Am mobila alba!! E deosebit... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua!
Albinuza (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ai grija de tine. Ai deja probleme cu cistita, mai faci si treaba, plus caldura infernala. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare si de la mine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, am avut si eu mobila alba cind eram studenta , apartamentul ala era tot alb ca laptele... Frumos, dar e crima, moarte curata, orice fir de praf se vedea la foc automat, de-aia am jurat ca nu o sa-mi iau vreodata mobila alba... Toata ziua tre` sa stai cu cirpa in mina! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna Diana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai si eu am jurat ca atunci cand oi fi la casa mea nu o sa-mi iau mobila alba!!
transpir..... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna, City! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, ai febra? |
|
|
![]()
|
|
Sigur esti si la servici. Poate ai si racit un pic. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu, nu is racita. e de la febra musculara! Mai pateam asa pe timpurile cand faceam eu sport! Si frisoanele de azinoapt tot de asta...
Nu am febra Di. Azi plecam la 4 jumate de la munca. Luna asta nici chiaria nu mi-o acopar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Imi era teama sa nu fi fost transiprata de la efort si sa fi baut apa rece sau sa fi stat in curent.. ca atunci ar fr fost o problema. Fa o baie fierbinte cind ajungi acasa, stai in cada (daca ai, ar fi tare bine!) cit mai mult si pune si vreo doi pumni de sare in apa!
|
|
|
![]()
|
|
Asta e partea nasoala. Am o cada asa de mica, incat incap in ea doar in fund. Deci nu am cum sa fac baie. Dar o sa fac un dush firebinte, si o sa iau o aspirina si o sa treaca.
Mai am juma de ora si plec acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:33 PM |
|