![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Noi bine! TU ce mai faci???
Daaa is bunicaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pai nu ii ating.De abia reusesc sa ii vad, pentru ca sunt acoperiti. Incerc sa fac rost de o alta cusca sa il mut pe el, ca i-a distrus dementa oole!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Eu nu sunt nici prea bine, nici prea rau.
Am intrat sa va salut si sa vad ce mai ziceti. Aici ploua si nu-mi place vremea deloc. Cum e la voi? |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Multumesc fetelor,
Ma simt mult mai bine azi comparativ cu zilele trecute, tocmai am baut si o perfuzie cu algocalmin + no-spa si s-au calmat durerile in rest piafen la nevoie. Cica colicile renale in criza se aseamana cu durerile nasterii ca intensitate... La ecograf nu s-a vazut nimic mare si dupa analize/simptome s-a tras concluzia ca e nisip la rininchi care se elimina. Momentan completez medicamentele cu tratament naturist, mai exact ceai de coada calului cules ieri de soacra mea: http://tratamente.naturale.din.plante.alb....arvense%29.html Winu |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua!
Mi-a iesit herpes de la febra. cah! Totusi vad ca a p[rins coaja si nu s-a intins desi nu l-am dat cu nimic. E a treia zi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Io inca coc vinete si ardei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Laur, pai trebuie sa pui si tu poze sa te vedem si noi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Pup! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
'Neatza, girls si Laur !
Corina, spor la treaba. Ar trebui sa coc si eu vinete si ardei, cat mai sunt inca pe piata, nush de ce nu ma mobilizez inca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Sa va distrez putin cu un avatar de pe mess: Am citit undeva ca tutunul si alcoolul dauneaza grav sanatatii asa ca m-am lasat de citit... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sylvia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ploua la Iasi. Eu am facut pana la urma fusilli con tonno. Nu am pozat, pentru ca am iesit imediat afara, cu bicicleta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata, la ora 2. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce fac fetele? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Albi, eu nu m-am prins, ce specie sunt nepotii tai? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cire, soareci. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sunt racita, stranut, ma doare capul si in gat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:25 PM |
|