![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da soareci. Daca nu aveau coada scurta, ziceai ca-s de camp. Sunt vreo 2 poze pe undeva parca,...
Is faini tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am o stare de rahat ca sa spun asa.. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu. Am schimbat statusul relatiei pe feisbuc din complicated in single... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Stella te-a prins ploaia pe afara cu bicicleta? (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
Eu am o fascinatie aparte pentru ploaie, imi place sa ma plimb prin ploaie cu bicicleta sau pe jos, imi place sa ma uit la ceilalti cum alearga imediat ce incepe ploaia, zici ca toarna cu acid sulfuric asa tare alerga unii (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) . Imi place senzatia de eu si ploaia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) m-ai ales cand sunt imbracat adecvat si nu ma uda pana la piele dar daca e cald afara nu refuz nici o baie completa. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Win-win esti barbat???
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Nu reusesc sa prind ploaia, cum ies afara cum se opreste, sau iese soarele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am sa ies peste cateva minute din nou. Daca vrei te invit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Am ajuns si io acasa. Am in continuare o stare anapoda, da nu stiu de ce.
Soricioaca a schimbat hartia veche murdara cu aia curata pe care i-am dat-o ieri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi.e foame si nu stiu ce sa mananc... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Fa-ti ceva usor si rapid. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare tuturor!
Vad ca ati scris ceva weekend-ul asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Win, ai grija de tine! Pink (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Albi, sa-ti traiasca! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si la cat mai multi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Di, Laur, Teo, City, Cire, Scaiut, Oana si care mai sunteti pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Book, eu nu am fost acasa weekend-ul asta. Am fost la munte. Ne vedem cu alta ocazie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O seara placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Kryss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, sa-ti traiasca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Win, cand eram mai pustoaica m-a prins ploaia, vara. Eram in blugi, camasa si bascheti. M-a udat asa de tare ca imi plescaiau baschetii. Si ce bine m-am simtit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu sunt cam depresiva. Azi am mancat o tona de floricele, o prajitura intr-o cofetarie, chipsuri si cola. Imi vine sa mananc intr-una porcarii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:56 PM |
|