![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Seara buna si de la mine scumpele mele doamne si domnisoare!
Azi am muncit ca eroul,o sa_mi ridice astia statuie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Baui trei pahare de martini da nu ma ia somnul,de oboseala ma chinui sa adorm,altii dorm ca valiza in gara si eu ma chinui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teo esti o dulce,ai o familie superba,vazui foto pe grup!Imi esti foarte draga,ai lipici si emani bunatate si candoare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Diana,exact ca o femeie de afacere,batoasa dar in acelasi timp o femeie frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Jo,asa cum mio imaginam,zanatica si nebunatica! Albina tot albina ramane,are ea pus de o parte un pic de sarm combinat cu putina veselie dar si ceva care te intriga! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Corina esti fenomenala.si Bubu si Kuky,sunteti o familie frumoasa si foarte haioasa! O seara cat mai placuta eladies! Pupaceala la Kryssa ca de cand si_a tras gagel se plimba mai mereu si este vesela!Meriti,pt.ca esti o persoana speciala! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Laur, eu de la boala arat acum ca femeia-barbat, las-o moarta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa mai pun poze mai vechi ca sa iti dai seama de ce cal eram si ce magar am ajuns. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Diana eu doar am citit despre tiroida,tu find bolnava,te afecteaza insa trasaturile frumoase raman,iar tu le ai,asa ca eu tot la opinia mea raman si frumoasa si dracoasa!Imi place ca ai tarie de caracter,admir ca ai pantaloni pe tine,esti desteapta si toleranta!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La faza cu toleranta nu m-ai prins deloc.(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De fapt sint fix invers, Laur. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu m-am spurcat la Whiskey Cola (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Laur, mai ca-mi vine sa te iau acasa (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Vai am scris pireu? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dah,Ghita ce sunt ma gandeam la Grecia,Diana,scuze e de vina Martini!Mama lui de bun ce e dar imi abureste jumatatea de neuron!
Teo,ma iei acasa,sa imi fac bagajul? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by laur claudiu: Sep 8 2010, 12:56 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ba io sunt mistoaca rau si va bat daca ziceti altfel (IMG:style_emoticons/default/super.gif)
Bai surorilor si frate nu ma ia somnu nici sa ma pici. Cred ca am baut prea mult Whiskey Cola (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Care bagaj? La bucatarie cu tine! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Am eu tot ce-ti trebuie (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
This post has been edited by Teocris: Sep 8 2010, 12:58 AM |
|
|
![]()
|
|
Eu cred ca ai beut prea putin... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sara buna, Sylvie! N-am apucat sa iti zic azi ca mi-o fo` dor di tini! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Teo ma amuzi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) iar Diana la replica mea cu pireul mi-a descretit fruntea,rad ca motanul!N-am somn nici sa ma pici cu lumanarea!Vazui bine,a intrat Sylvia>salutari!sau e de vina Martini!Ca ma enervez si mai pun un pahar,normal cu gheata,ca sec nu merge!Si doua masline aruncate in smechereala!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:24 PM |
|